Keystone logo
Douglas Business School

Douglas Business School

Douglas Business School

Introduktion

Om os

Douglas Business School (DBS) blev etableret i 2008 og er en del af Douglas Institute of Higher Education Group, der leverer kvalitet i videregående uddannelser og faglige uddannelsesprogrammer til travle fagfolk inden for Hongkong. I 2014-18 blev vores firma tildelt Caring Company / Caring Organization Logo af Hong Kongs Råd for Social Service. Douglas Business Services Sdn Bhd er den officielle repræsentant for DBS for indskrivning af studerende på britisk bachelor- og kandidatgrad i Malaysia. I 2015 blev der etableret et center for at levere kvalitet i videregående uddannelser og faglige uddannelsesprogrammer til travle fagfolk inden for Singapore.

I en hastigt skiftende økonomi erkender vi behovet for, at folk skal forbedre deres eksisterende færdigheder til karriereudvikling på en fleksibel og rettidig måde. Uanset om du vælger at studere en online MBA eller en online bachelorgrad, tilbyder vi avancerede teknologiplatforme og højkvalitetsundervisning. Der er fleksible og mobile undersøgelsesmuligheder for dem, der ønsker at uddanne sig hurtigt.

Vi tilbyder en række online og blended learning akademiske kvalifikationer inden for Marketing, Business, Finance og Human Resource Management.

Vi arbejder også med OTHM, EduQual, IBA og Hong Kong Institut for Offentlig Administration, der tildeler organisationer i Storbritannien, for at levere arbejdsrelevante Pathway diplomer. Disse eksamensbeviser fungere som Pathway mod de forskellige internationalt anerkendte bachelor-, master- og MBA-top-up-programmer, der tildeles af vores velrenommerede udenlandske partnere.

Vi vil fortsætte med at levere kvalitet i videregående uddannelser og erhvervsuddannelser, der er markedsdrevne for at imødekomme de hurtigt skiftende behov i samfundet.

Find ud af hvilket kursus der passer til dig nedenfor:

Undergraduate programmer

Institut for Offentlig Administration - National University of Ireland

 • Bachelor of Business Studies (Hons) - Specialisering i Regnskab
 • Bachelor of Business Studies (Hons) - Specialisering i Marketing
 • Bachelor of Business Studies (Hons) - Specialisering i Human Resource Management

Postgraduate Programs

University of Chichester, UK

 • MBA - Master of Business Administration

Venue Booking

Vi tilbyder en venue booking service til kommercielle og non-profit organisationer til værtfunktioner i vores state-of-the-art klasseværelse. Med et nettoareal på 730 kvadratmeter kan klasseværelset rumme ca. 30 personer. Det er udstyret med de nødvendige faciliteter, der kræves til virksomhedens og træningsfunktionerne.

Placeringer

 • Hong Kong

  4th Floor, Energy Plaza, 92 Granville Road, , Hong Kong

 • Singapore

  10 Anson Rd, #16-07 International Plaza, 079903, Singapore

  • Selangor

   12, Jalan Temenggung 19/9, Bandar Mahkota Cheras, Batu 9 Cheras, 43200, Selangor

   Programmer

   Spørgsmål