Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

Introduktion

Corban University er anerkendt som et College of Distinction med engagerede studerende, god undervisning, et levende samfund og vellykkede resultater. Corban er også rangeret blandt US News & World Report's bedste universiteter i Vesten.

Corban University uddanner studerende, der vil gøre en forskel i verden for Jesus Kristus. Vores fokus på at give akademisk, åndelig og personlig vækst i kristne omgivelser skaber et utroligt samfund for din collegeoplevelse.

Ekspertfakultet gør læring relevant og meningsfuld. Vores forhold mellem studerende og fakultet 12: 1 holder klassestørrelser små, så fakultetet kender dig ved navn. De rådgiver, vejleder og tager en aktiv rolle i at hjælpe dig med at nå dine mål.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Programmer

    Spørgsmål