Keystone logo
© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Introduktion

Introduktion

Continuing and Professional Education at The New School har en fremadskuende tilgang til læring, og tilbyder kurser og foredrag fra praktikere på toppen af deres felt. Vi tilbyder en bred vifte af emner for elever fra førskoleelever, der begynder deres kreative rejse, til ledere fra nogle af verdens mest indflydelsesrige organisationer. Her kan du trives, uanset om du pivoterer professionelt, starter din universitetsoplevelse eller ønsker at tilføje en ny færdighed til din professionelle værktøjskasse.

Certifikatprogrammer

Et springbræt til professionel avancement, et Parsons-certifikat er en legitimation fra et akkrediteret universitet, der er et fleksibelt og overkommeligt alternativ til en uddannelse. Studerende drager fordel af små klassestørrelser og direkte interaktion med fakultetet og kammerater i et online-format i eget tempo, centreret om projektbaseret læring. Med en længde fra to til otte kurser afsluttes certifikater på mindre end to år, nogle på et enkelt semester. Der kræves ingen ansøgning. Studerende kan være nye inden for kunst og design, eller tilmelde sig for at udvide deres færdigheder og styrke deres portefølje; mange har formidlet deres erfaring til helt nye karrierer og iværksættermuligheder.

Executive Education

Vores lederuddannelsestilbud trækker fra Parsons School of Design og dets brancheførende ekspertise inden for pensuminnovation, samarbejdsmetoder og banebrydende anvendelser af teknologi og eksperimenter for at give banebrydende tværfaglige oplevelser. Mens andre executive-programmer fokuserer på "afkast af investering", fører Parsons Executive Education med "Return on Design", som udnytter design til at forbedre ydeevnen, øge modstandskraften, skabe nye dynamiske kundeoplevelser og maksimere væksten. Vores grad, certifikat og åbne tilmeldingsprogrammer gør det muligt for ledere at dyrke design som en metode og tankegang, der skal bruges som en katalysator for strategi, en drivkraft for transformation og en løsning på kompleksitet.

Placeringer

  • New York

    New York, USA

    Spørgsmål