Keystone logo
Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Introduktion

CSU Pueblos campus, der spænder over mere end 275 hektar, kroner den nordlige ende af Pueblo, Colorado. Pueblo er en historisk og kulturrig by på over 100.000 beliggende i hjertet af staten langs Arkansas-floden nær Greenhorn Mountains i den farverige Pikes Peak-region i det sydlige Colorado.

Colorado State University-Pueblo er beliggende i et historisk og kulturelt rig samfund på mere end 100.000 mennesker, der ligger i den sydlige del af staten nær foden af Rocky Mountains, kun en kort køretur til Denver og Colorado Springs.

University Leadership Team (ULT) er sammensat af senior-niveau fakultet og personale fra Colorado State University-Pueblo.

Vi udvikler et velfortjent ry som en af de førende institutioner i staten. Denne anerkendelse er opnået ved den løbende evaluering af vores institution og ved at anvende det, vi har lært, i vores daglige drift.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Pueblo

    Bonforte Boulevard,2200, 81001, Pueblo

    Spørgsmål