Keystone logo
© BIMM University
The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

Introduktion

Om CIPFA

CIPFA er den eneste professionelle regnskabs krop i verden dedikeret udelukkende til de offentlige finanser.

CIPFA, Chartered Institute of Public Finance og Regnskab, er den faglige organisation for folk i de offentlige finanser. Vores 14.000 medlemmer arbejder i hele den offentlige sektor, i nationale revisions- kontorer, i de store revisionsfirmaer, og i andre organer, hvor offentlige midler skal være effektivt forvaltet.

Som verdens eneste professionelle regnskabs krop til at specialisere sig i offentlige serviceydelser, CIPFA portefølje af kvalifikationer er grundlaget for en karriere i de offentlige finanser. De omfatter benchmark faglige kvalifikationer for revisorer offentlige sektor samt en postgraduate diplom for folk, der allerede arbejder i ledende stillinger. De bliver undervist af vores in-house CIPFA Uddannelse Center samt andre steder af læring på verdensplan.

Vi mester også høj ydelse i offentlige tjenester, oversætte vores erfaring og indsigt i klare råd og praktiske tjenester. De omfatter information og vejledning, kurser og konferencer, ejendom og asset management-løsninger, rådgivning og foreløbige mennesker for en række klienter offentlige sektor.

Globalt CIPFA viser vejen i de offentlige finanser ved at stå op for sund offentlig økonomistyring og god regeringsførelse. Vi arbejder med donorer, partnerlandenes regeringer, bogføring organer og den offentlige sektor i hele verden for at fremme offentlige finanser og støtte bedre offentlige serviceydelser.

Placeringer

  • London

    77 Mansell Street, London, E1 8AN, , London

    Spørgsmål