Keystone logo
© Eva Dang
Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Introduktion

Vi er den faglige organisation for HR og udvikling af mennesker - eksperter verden af ​​arbejde og karriere partner til over 140.000 medlemmer over hele verden. Vores formål er at mester bedre arbejde og arbejdsliv ved at forbedre praksis i mennesker og organisationsudvikling, til gavn for enkeltpersoner, virksomheder, økonomier og samfund.

Vi mener, at såvel som at skabe værdi for organisationer og økonomier, arbejde kan og bør stille enkeltpersoner og samfundet som helhed også. Arbejdet skal gøre mere end opfylde vores basale finansielle behov - det bør give os mening og formål, og bidrage til vores generelle velbefindende.

Vores formål

Som registreret Charity, blev vi etableret for at fremme kunst og videnskab i forvaltningen og udviklingen af ​​mennesker for almennyttige. Vi er forpligtet til ikke blot at finde og kæmpe måder at definere og organisere arbejdet, der skaber økonomisk og samfundsmæssig værdi, men også til at fremme mulighederne for at forbedre de enkelte arbejdsliv.

HR og L & D erhverv holder nøglen til at frigøre det sweet spot. God personaleledelse og udvikling er ikke kun godt for de økonomiske resultater i en given virksomhed, men også for trivsel arbejdsstyrken og for den langsigtede velstand økonomi og samfund, hvor vi alle arbejde.

Vores vision

Vi mener, at ved at dyrke og udvikle et fællesskab af fagfolk, der kæmper for bedre arbejde og arbejdsliv, vil vi hjælpe med at sikre, at arbejdet skaber værdi for enkeltpersoner, organisationer, økonomier og samfund.

Vores vision er at definere og repræsentere den internationale benchmark for ekspertise i mennesker og organisation ledelse og udvikling.

Vi vil gøre dette ved at:

  • bruge vores stemme til at påvirke relevante interessenter og tilskynde dem til at investere i HR profession, samt andre funktioner, der hjælper til at mester bedre arbejde og arbejdsliv
  • sikre, at HR erhverv (og CIPD medlemskab) forbliver respekteret og tillid hele verden ved at udvide og styrke definitionen af ​​professionalisme i HR, og sikre, at HR-medarbejdere fremtidens er udstyret med den viden, færdigheder og adfærd tjene som tillid og respekt
  • investere i CIPD egen fremtid som et bæredygtigt viden virksomhed, der sætter standarden for ekspertise i mennesker og organisationsudvikling

Placeringer

  • UK Online

    Chartered Institute of Personnel and Development 2016, 151 The Broadway, SW19 1JQ, UK Online

Spørgsmål