Keystone logo
Chadron State College Online

Chadron State College Online

Chadron State College Online

Introduktion

Chadron State College, der blev grundlagt i 1911, er det eneste fireårige, regionalt akkrediterede college i den vestlige halvdel af Nebraska. Som en offentlig institution med rødder i læreruddannelsen har Chadron State udviklet sig til et omfattende college med en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser. Kollegiet var stolt af dets tilgængelighed og overkommelige priser og værdsætter mangfoldighed og inkludering i mennesker og tanke. CSC søger også at udnytte virkningsfulde oplevelser og resultater for sine studerende og medarbejdere og anerkender, at elevernes engagement og læring er en hovedkomponent i sin mission:

"Chadron State College leverer oplevelser, der fremmer kyndige og engagerede ledere og borgere for at berige High Plains-regionen og videre."

Kollegiet vælger at fejre samarbejde og arbejder flittigt for at skabe tilpasning mellem hver afdeling på campus. Faktisk er tilpasning et afgørende element i Chadron State 2030, kollegiets strategiske planindsamling. Chadron State 2030 samler Master Academic Plan, Campus Master Plan og Chadron State Foundation's omfattende kampagne. Alle tre arbejder sammen for at skabe et læringsmiljø af høj kvalitet for studerende og et engagerende og givende sted at bo og arbejde.

Placeringer

  • Chadron

    Main Street,1000, 69337, Chadron

    Spørgsmål