Keystone logo
© Eva Dang
Central Law Training

Central Law Training

Central Law Training

Introduktion

Central Law Træning, Er den førende leverandør af professionelle advokatfuldmægtig uddannelse og kvalifikationer i Storbritannien. De giver fagspecifikke Paralegal uddannelse for at forbedre din profil til arbejdsgivere og bidrage yderligere til din karriere. Kvalificerede paralegals er i høj efterspørgsel og tidligere kandidater har udviklet sig til at få beskæftigelse, fremme deres karriere og etablere succesfulde virksomheder.

Central Law Training (Scotland) Ltd sammen med University of Strathclyde, Pioner begrebet advokatfuldmægtig uddannelse næsten 20 år siden. De er nu en førende leverandør af praktiske advokatfuldmægtig kvalifikationer på kandidatniveau i hele UK.

Den fleksible, hjem undersøgelse format giver delegerede for at studere på deres eget tempo sammen fuldtidsansatte arbejds- og familiemæssige forpligtelser. Omfattende kursusmaterialer leveres i starten af ​​kurset, herunder vejledninger, kursets pensum og opgaver. Kurset er helt selvstændig og studerende kræver ikke yderligere materialer. Vores medarbejdere og industri-baserede undervisere er kontaktbar hele til at yde støtte og vejledning. Succesfulde studerende inviteres til kandidat ved en årlig prisuddeling på University of Strathclyde, Glasgow.

Placeringer

  • Glasgow

    Central Law Training (Scotland) Ltd Tontine House 8 Gordon Street, G1 3PL, Glasgow

    Spørgsmål