Keystone logo
Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Introduktion

Central Christian College Of Kansas er kendt for den overordnede ekspertise i vores akademiske programmer. Selvom vi er små, tilbyder vi stort set alle studie- og hovedområderne - kun i en mere intim og venlig atmosfære både hjemmehørende og online.

Hos Central er vi dedikeret til at hjælpe dig med at blomstre ved at give let adgang til ressourcer og information, herunder kursustilbud, vores bibliotek, studenters succescenter og mere. Vi udvider også den samme intime og venlige atmosfære til vores online uddannelser.

Nogle af vores mest populære studieområder omfatter kunst, sportsvidenskab, forretning og uddannelse - men der er mange andre at vælge imellem, som hver er designet til at hjælpe dig med at forberede dig på succes inden for dit valgte felt.

Central Christian College stræber efter at give en transformerende pædagogisk oplevelse rodfæstet i Kristus. Det er fokuseret på at give en Kristus-centreret uddannelse til karakter til enhver person, der ønsker at blive en trofast forvalter af hjerte, sind, sjæl og styrke.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • McPherson

    South Main Street,1200, 67460, McPherson

    Spørgsmål