Diplom i kulinarisk ledelse (online)
Centennial College
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Online Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 2.721 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
May 2024
* 2-semester undervisningsgebyr for canadiske studerende; $ 14.502,50: 2-semester undervisningsgebyr for internationale studerende
Introduktion
Programdetaljer
- Programkode: 1861
- Skole: Skole for gæstfrihed, turisme og kulinariske kunst
- Credential: Ontario College Diploma
- Programtype: Post-sekundært program
- Programlængde: 2 år / 4 semestre
- Startdato: Efterår, vinter, sommer
- Placering: Online
I programmet Culinary Management opdager du, at uanset om det er kreativt at designe en restaurantmenu eller planlægge kulinariske begivenheder inden for store hoteloperationer, arbejde med mad til at give gæster kulinariske oplevelser i verdensklasse en af de mest givende karrierer.
Med fokus på at bruge lokale Ontario-madprodukter og lære om sæsonbestemt madlavning, vil dette college-diplomprogram lære dig de nødvendige færdigheder og viden til at skabe udsøgte menuer og retter inspireret af globale fødevaretrends og smag.
Du skal også studere med vigtige branche-certificeringer som Smart Serve, Safe Food Handlers og CPR, hvilket gør dig klar til job.
Kunsten at lave mad, blandet med dygtigheden af teamledelse og forretningsmæssigt iværksætteri, vil sikre, at når du studerer fra dette Culinary Management-program, finder du spændende karrieremuligheder i den hurtige, stadigt skiftende branche. Dette felt tager dig overalt, hvor du vil hen. Alt hvad du behøver er hårdt arbejde, drivkraft og lidenskab.
Det er dit Shift træning og bevidsthedsprogram
Programmet vil indeholde en innovativ branchetræning og bevidsthedscertificering, It's Your Shift. Certificeringen vil udstyre dig med afgørende viden og give nuværende ressourcer med fokus på forebyggelse af seksuel chikane og sikker praksis for intervention som frontlinjemedarbejder eller leder. Det vil støtte dig, når du går ind i gæstfrihedsbranchen, for at blive førende inden for forebyggelse af seksuel chikane og bidrage til udviklingen af sikre og indbydende arbejdsmiljøer.
Ocean Wise-programmet
Skolen for gæstfrihed, turisme og kulinariske kunst og den lokale café og restaurant bruger lækre og havvenlige Ocean Wise-produkter. Ocean Wise er et bevarings- og uddannelsesprogram, der arbejder med kokke, restauranter og skaldyrsleverandører for at hjælpe dem med bæredygtig sourcing af fisk og skaldyr.
Feast On®-certificering
Centennial College 's School of Hospitality, Tourism og Culinary Arts er blevet den første akademiske institution, der modtog Feast On® -certificering for sin indkøb af lokale mad- og drikkevarer, der bruges i de akademiske programmer og skolens oplevelsesmæssige læringsserviceservice. Culinary Tourism Alliance etablerede Feast On som et certificeringsprogram, der anerkender virksomheder, der er forpligtet til at købe mad og drikke, der er dyrket i Ontario og produceret.
Indlæggelser
Læreplan
Programoversigt
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 | Semester 4 |
Vigtigt semesterbemærkning: |
Vigtigt semesterbemærkning: |
Programresultat
Program erhvervsmæssige læringsresultater
Programmets erhvervsmæssige læringsresultater beskriver, hvad kandidaterne i programmet har vist, at de kan gøre med den viden og de færdigheder, de har opnået i løbet af deres studier. Resultaterne er tæt knyttet til arbejdspladsens behov. Gennem vurdering (f.eks. Opgaver og prøver) verificerer de studerende deres evne til pålideligt at udføre disse resultater, før de afsluttes.
- Tilbyder avanceret kulinarisk planlægning, forberedelse og præsentation til en række forskellige fødevareservicemiljøer ved hjælp af en række klassiske og moderne teknikker.
- Anvend grundlæggende og avanceret mad og bag videnskab til madlavning for at skabe det ønskede slutprodukt.
- Bidrage til og overvåge, at andre overholder tilvejebringelsen af et velholdt køkkenmiljø og service af mad- og drikkevarer, der er fri for skadelige bakterier eller andre forurenende stoffer, i overensstemmelse med reglerne om sundhed, sikkerhed, sanitet og håndtering af fødevarer.
- Sikre en sikker drift af køkkenet og alle aspekter af madlavning for at fremme sunde arbejdspladser, ansvarlig køkkenstyring og effektiv udnyttelse af ressourcer.
- Opret menuer, der afspejler viden om ernæring og fødevareingredienser, fremmer generel sundhed og velvære, reagerer på en række ernæringsmæssige behov og præferencer og adresser ændringer af specialkost, fødevareallergi og intolerancer efter behov.
- Anvend forretningsprincipper og anerkendte branchens omkostnings- og kontrolpraksis på foodservice -operationer for at styre og fremme en finanspolitisk ansvarlig drift.
- Anvend viden om bæredygtighed*, etisk og lokal fødevarekøb og fødevaresikkerhed til madlavning og køkkenhåndtering, idet du erkender de potentielle virkninger på fødevareproduktion, forbrugernes valg og operationer inden for fødevareindustrien.
- Vælg og brug teknologi, herunder moderne køkkenudstyr, til madproduktion og reklame.
- Udfør effektivt som medlem af et mad- og drikkevaretilberednings- og serviceteam og bidrager til succesen med en madservering ved at anvende selvledelse og interpersonelle færdigheder.
- Udvikle strategier for kontinuerlig personlig og professionel læring for at sikre valuta og lydhørhed over for nye kulinariske teknikker, regler og praksis i fødevareindustrien.
- Bidrage til udviklingen af marketingstrategier, der fremmer en vellykket drift af en fødevareservicevirksomhed.
- Bidrage til forretningsadministrationen af en række fødevarer og drikkevarer for at skabe et engagerende arbejdsmiljø, der afspejler serviceekspertise.
Karrieremuligheder
Artikulationsaftaler
Kvalificerede kandidater kan være berettigede til at deltage i Pathway programmer med samarbejdsvillige institutioner. Disse Pathway programmer giver dig mulighed for at modtage gradskredit for læring opnået ved Centennial College . Vores partnere inkluderer:
- Algoma University, Ontario
- Davenport University, USA
- Laurentian University, Ontario
- SHMS Swiss Hotel Management School
- Wilfrid Laurier University, Ontario
- Vancouver Island University *
Besøg vores websted på www.centennialcollege.ca/admissions/applying/education- Pathways / outbound- Pathways for mere information om artikuleringsaftaler.
*Vancouver Island University: Dette program artikulerer direkte til Bachelor of Hospitality Management -programmet ved Vancouver Island University, så du også kan gennemføre en grad på yderligere 2 år.
Karrieremuligheder
- Souschef
- Kok
- Køkkenchef
- Catering Manager
- Madentreprenør
Adgangskrav
Akademiske krav
- Ontario Secondary School Diploma (OSSD) eller tilsvarende, eller moden elev status (19 år eller ældre)
- Engelsk Grad 12 C eller U, eller tilsvarende (minimumskrav påkrævet) eller tage Centennial College engelsk færdighedsvurdering for optagelse
Yderligere krav
- Engelsk sprogfærdighed
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.