Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Introduktion

Carey Theological College

Canadas evangeliske online-seminarium

Carey Theological College tilbyder teologisk uddannelse gennem akkrediterede programmer fra diplom- til doktorgrader; udruster den lokale kirke med online ressourcer, workshops, seminarer, retræter og konferencer; og underviser studerende fra University of British Columbia gennem vores unikke kristne fællesskab og opholdsprogram.

Hos Carey Theological College er det vores mål at tilbyde discipelskab til alle livstider. Carey mener, at discipelskab skal være praktisk gennemførligt, personligt og tilgængeligt for alle. Vi erkender, at verden har brug for kristne ledere, der påvirker vores globale samfund til at deltage i det, som Gud allerede gør i verden. Carey opfylder dette behov ved at fokusere på to nøgleområder:

Uddannelse af præster: Alle Careys kurser og akkrediterede programmer for præster tilbydes online, så vores studerende kan studere og udvikle deres tro hvor som helst og når som helst. Med vores unikke finansielle model oplever vores kandidater de højeste standarder for akademisk ekspertise, som effektivt forbereder dem til tjeneste med lidt eller ingen gæld. Vores interaktive læringsplatform tilskynder til aktiv læring og dybt engagement fra både studerende og undervisere.

Discipling af UBC-studerende: Careys kollegium er et sikkert hjem for studerende, der søger at styrke deres tro i vores kristne fællesskab under deres studier på UBC. Vi tager overkommelige priser for et privat værelse med badeværelse og måltider samt vores unikke discipelskabserfaring for studerende. En kapellan leder disse studerende i bibelstudier, mentorater, åndelige retræter og sociale aktiviteter. Når de afslutter deres uddannelse fra UBC, bliver de kristne ledere inden for deres valgte erhverv.

CAREY AKADEMISKE PROGRAMMER

CAREY tilbyder ni forskellige graduate-programmer. Hvert program er designet til at nå forskellige mål, passe til forskellige interesser og fremme din rejse i troen.

Du kan få flere oplysninger om vores uddannelser:

HVORFOR VÆLGE CAREY?

I dagens kristne tjeneste er der sket en nedgang i antallet af kvalificerede og dygtige ledere. Men Carey mener ikke, at Gud er holdt op med at kalde kvinder og mænd til præstegerningen. Seminarier ligger ofte langt fra hjemmet, og potentielle studerende skal overveje at flytte deres liv for at få adgang til en skole, der tilbyder teologisk uddannelse. Derudover kan det være dyrt at tage en kandidatuddannelse. Studerende, der afslutter deres uddannelse med gæld, er ofte begrænset med hensyn til, hvor og hvordan de kan arbejde, mens de betaler deres gæld af.

HVORDAN LØSER CAREY PROBLEMET MED TILGÆNGELIGE TEOLOGISKE UDDANNELSER?

MODULOPBYGGET PROGRAM Pathways ONLINE LÆRING
MODEL
UNDERVISNINGSAFGIFT & FINANSIEL
STØTTE

MODULOPBYGGET PROGRAM Pathways

Vores programmer er bygget op på en modulær creditmodel, hvor et niveau kan bygge videre på et andet, hvilket gør det muligt for den lærende at udvikle sig mod en højere grad i sit eget tempo. Denne model giver vores studerende fleksibilitet til at sammensætte deres valg af grundfag, programfag og valgfag for at opnå et eksamensbevis eller for at forberede sig på en Pathway højere akademisk grad.

Alle Careys grundlæggende kurser afvikles én gang om året, mens vores programkrav og valgfrie kurser skifter hvert 3-4 år, afhængigt af instruktørernes tilgængelighed. Det betyder, at du kan tilmelde dig kurser når som helst i løbet af året, og dit program Pathway vil stadig være på rette spor. Generelt er det klogt at planlægge at tage de obligatoriske kurser tidligt i programmet for at give størst mulig fleksibilitet til valgfag og specialisering senere i studiet.

For en komplet oversigt over vores modulære program Pathways, klik på her.

ONLINE LÆRINGSMODEL

Careys tilknytning til University of British Columbia giver os mulighed for at forfølge innovationer inden for læringsteknologi og sikre, at de studerende har strømlinet adgang til forskellige platforme for at forbedre deres læringsoplevelse.

ZOOM
Zoom er et værktøj til video-/audio-webkonferencer og samarbejde, der giver mulighed for realtidsmøder og diskussioner med dine medstuderende og lærere. Vi bruger Zoom til at fremme peer-to-peer-læringsoplevelser og fællesskabets udvikling, og ikke kun til at holde foredrag.
POPULI
Populi er en af de centrale platforme, som du vil bruge til registrering, betaling, fællesskabsengagement og endda kurser. Populi kan nemt håndtere videoer, gruppediskussioner, fildeling og integrationer med mange af de populi LTI'er (Learning Tools Operability), der findes i dag.
EBSCO
For at hjælpe dig med at få adgang til ressourcer til kurser og forskning har Carey et stadigt voksende digitalt bibliotek gennem vores EBSCO-samling. Vi mener ikke, at studerende bør gå glip af deres læring, fordi de ikke har råd til bøger eller har svært ved at finde et eksemplar; vi er dedikeret til at gøre alle nødvendige ressourcer til undervisningen så tæt på 100 % gratis som muligt for alle studerende i vores programmer.

KURSER PÅ CAREY

Careys kurser omfatter generelt følgende dele: læsning, forumdiskussioner, opgaver & Online Classroom.

UNDERVISNINGSAFGIFTER OG FINANSIELLE

Careys mission er at styrke trofaste kristne ledere for alle generationer, alle kulturer og alle samfund.

For at kunne opfylde vores missioner holder vi vores studieafgifter konkurrencedygtige for at gøre teologisk uddannelse så tilgængelig som muligt. Derudover er Carey også glad for at kunne tilbyde en række forskellige finansielle støtteordninger, der kan hjælpe med at reducere udgifterne i forbindelse med studierne. Kontakt os eller besøg vores hjemmeside for at få mere at vide om undervisning og finansiel støtte.

Statistik

 • Internationale studerende:

  95%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  12 til 1

Indlæggelser

Studenterklæringer

Placeringer

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Spørgsmål