Keystone logo
Campbellsville University Online Master i musik i musikundervisning
Campbellsville University Online

Master i musik i musikundervisning

Campbellsville, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Online Master of Music in Music Education-programmet fra Campbellsville University giver dig mulighed for at forfølge din passion for musik og lære at dele den med forskellige individer i en række forskellige indstillinger. Programmet tilbyder både speciale og forskningsprojektspor for at give dig de færdigheder og erfaring, du har brug for til den musikuddannelseskarriere, du ønsker. Ideel til certificerede musikpædagoger, der har optjent et Rank III-undervisningsbevis og stræber efter karrierefremskridt, tjener programmet som porten til at tjene en kandidatniveau (Rank II) certificering. Programmet gavner ikke-certificerede musikere ved at give den akademiske legitimation, der er nødvendig for at forfølge ph.d.-uddannelse og faglige muligheder inden for college musikafdelinger.

Programmet er udviklet af erfarne musikere og undervisere med forskellig professionel baggrund og fokuserer stærkt på musik som kommunikativ kunst og udforsker dens indvirkning på kultur og dens værdi for enkeltpersoner. Gennem erfaringsbaseret instruktion fra fakultetsmedlemmer opbygger du en stærk forståelse af undervisningsstrategier og teorier for musikuddannelse, når du forbereder dig på det næste trin i din karriere.

Som online-studerende ved Campbellsville University får du de samme akademiske fordele og muligheder, der tilbydes studerende på campus og mere. Online klasseværelset giver dig mulighed for at interagere med undervisere og samarbejde med klassekammerater på din tid. Vælg det tidspunkt og sted, du studerer, og balance din uddannelse med din travle fuldtidsplan.

Om skolen

Spørgsmål