Keystone logo
CALIMT

CALIMT

CALIMT

Introduktion

Overkommelig uddannelse for alle

Vi mener, at kvalitetsuddannelse skal være overkommelig og tilgængelig. CALIMT betragter det førende universitet for dem, der søger at forfølge deres ONLINE-studier i erhvervslivet med et internationalt fokus, og tjener vores internationale studentepopulation ved at tilbyde en innovativ læringsplatform og opbygge den næste bølge af virksomhedsledere! Vores unikke MBA

rawpixel.com / Pexels

115929_pexels-photo-1643323.jpeg

Hvem vi er

Californien Institut for Ledelse

California Institut for Ledelse og Teknologi tilbyder online studieprogrammer inden for forretningsområdet, der spænder over forskellige brancher som fremstilling, teknik, uddannelse og regering.

Ved at tilbyde vores onlineprogrammer kan vi videresende besparelserne til vores studerende ved at skabe en innovativ læringsplatform, der afspejler klasseværelset, samtidig med at vores studerende kan tage klasser i deres eget hjem eller hvor som helst de kan være omkring globus.

Hvorfor CALIMT ?

 • Fleksibel læseplan - Designet til travle fagfolk
 • Akkrediteret amerikansk grad - skille sig ud blandt jeres jævnaldrende og fremme din karriere.
 • Lær at blive en leder - Det varer livet!
 • Overkommelige - Laveste undervisningsniveau blandt akkrediterede universiteter i USA
  • Rentefri betalingsplaner.
  • Stipendier.
  • Graduate gæld-fri
 • Uovertruffen Student Support - Lær for dig selv, men aldrig alene. CALIMT bryr sig!

Hvorfor CALIMT ? Vi er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine uddannelsesmæssige og karriere mål. Spørg dig selv dette ... Hvorfor ikke CALIMT ?

Kampagne Creators / Unsplash

115930_photo-1542744095-0d53267d353e.jpg

Vores mission

Mission of California Institut for Ledelse og Teknologi er at tilbyde et dynamisk fjernundervisningsmiljø, der omhandler forretningsmæssige, økonomiske og sociale spørgsmål af global ledelse og karriereuddannelse med vægt på tværkulturel bevidsthed.

Vores mål

 1. Fremme kulturel følsomhed og bevidsthed om kulturelle forskelle for at hjælpe enkeltpersoner, når de gør forretninger i forskellige kulturer.
 2. Træn forretningsfolk til at være etiske og socialt ansvarlige ledere.
 3. Uddanne eleverne til at erhverve en forbedret forståelse af vigtige forretningsfunktioner, såsom regnskab, finansiering, human resource management, marketing og operations.

Vores mål

 1. Udbyde kerneforretningskurser, der er grundlæggende for succes på et stærkt konkurrencepræget globalt marked.
 2. Brug en unik blanding af traditionel ledelsesuddannelse, kulturstudier og mulighed for at engagere sig i samarbejde med dem fra andre kulturer.
 3. Indarbejde kulturelle aspekter af hvert kursus, så eleverne kan anvende et kursus indhold på flere kulturelle steder.
 4. Fremhæv virksomhedernes sociale ansvar (CSR) og forretningsetik i hele læseplanen.
 5. Fokus på lederskab i organisationer og udvikle effektive globale erhvervskommunikationsevner i studerende.

Kontaktoplysninger:Tlf .: 1 949-872-2224www. CALIMT .edu Ja, jeg har en ven, der er interesseret! Tjek os ud på Facebook !WhatsApp nummer:href = "https://wa.me/19498722224

Placeringer

 • USA Online

  USA Online, USA

 • Irvine

  2361 Campus Dr., Suite 180, CA 92612, Irvine

Spørgsmål