Keystone logo
California School of Law

California School of Law

California School of Law

Introduktion

California School of Law

California School of Law er en online jurastudiet med det mål at levere en uddannelsesmæssig erfaring, der er så tæt som muligt på, at der på et traditionelt boligområde jurastudiet. Studerende på CSL kan se og tale med de professorer og klassekammerater ved at logge ind i en levende Videokonferencer Classroom fra deres computer derhjemme eller arbejde.

Alle klasser bliver undervist af erfarne fakultet, som alle har bestået California State Bar eksamen eller baren eksamen i en anden stat.

Hvordan Online Law School Klasser Arbejde

Studerende vælger California School of Law 's Online Law School at opnå en JD grad, fordi de ikke kan deltage i en bolig jura på grund af arbejde eller familiemæssige forpligtelser, ikke at nævne den enorme økonomiske byrde af undervisningen og rejse involveret i at deltage i en bolig jurastudiet.

Klasserne på California School of Law giver en ægte jura oplevelse i et tempo og omkostninger, der er overskueligt for en arbejdsgruppe voksen.

Klasserne mødes hver uge på tirsdag og torsdag aften, med studerende og professorer, der deltager i live-videokonferencer. I klasserne, de diskuterer og debattere loven, som om de var fysisk i samme rum. I disse klasser professorer udnytte den traditionelle sokratiske Metode til juridisk uddannelse, de studerende gør case-præsentationer og udspurgt om sagen ved professoren.

State of the art teknologi gør det muligt eleverne til at indsende undersøgelser, essays og notater retlige, for professorer til anmeldelse, diskutere og lønklasse. Teknologien gør det også muligt de studerende til at danne studiegrupper, hvor de diskuterer sager, handel klasse skitserer, prep til test og gøre venner og netværk forbindelser, der kan vare hele livet.

optagelse standarder California School of Law er interesseret i studerende, der ønsker at blive succesfulde advokater og er villige til at arbejde hårdt for at opnå en Juris Doctor grad. Hvis du har en bachelorgrad du er berettiget til lov skole indlæggelser.

Ansøgere med en bachelorgrad

Ansøgere med en bachelorgrad fra et akkrediteret kollegium eller universitet, med et minimum GPA på 2,0 opfylder de online jurastudiet optagelse standarder og er berettiget til jurastudiet optagelse.

Undtagelser for Ansøgere uden en bachelorgrad

Ansøgere med en 100 kollegium enheder anses for en indlæggelser undtagelse til jurastudiet. Ansøgere med et minimum GPA på 2,0 opfylder de online jurastudiet optagelse standarder og er berettiget til jurastudiet optagelse.

Ansøgere med en masteruddannelse (men er uden en bachelorgrad) anses for en indlæggelser undtagelse til jurastudiet.

Lån

California School of Law giver de studerende med en række overkommelige og attraktive rate lån planer. Hver elev indskrevet i Californien School of Law vil blive godkendt til en rate lån. Undervisningen bliver opkrævet af semesteret, ikke året, holder både hovedstol og renter lav.

Barer Godkendelse California State Bar

California School of Law er registreret som Distance-Learning Law School med Det Bar Eksaminatorer i staten Bar i Californien.

I april 2009, Det Bar Eksaminatorer i staten Bar of California udført en komplet onsite inspektion af California School of Law, herunder det er virksomhedens kontorer, studerende og forretningspapirer, uddannelse teknologi og fakultetet. Udvalget af Bar eksaminatorer har godkendt registreringen af ​​California School of Law som fjernundervisning Law School.

Kandidater fra California School of Law får en Juris Doctor grad, skaber mange beskæftigelsesmuligheder som advokat, juraprofessor, virksomhed person, og meget mere.

Kandidater fra California School of Law er berettiget til at sidde for California State Bar eksamen, og der er måder at arbejde som advokat i hver stat.

American Bar Association

Til dato har American Bar Association (ABA) ikke akkrediteret nogen online jurastudiet. Således er den californiske School of Law ikke akkrediteret af American Bar Association.

Placeringer

  • Santa Barbara

    California School of Law 5276 Hollister Ave, Suite 262 , CA 93111, Santa Barbara

Programmer

    Spørgsmål