Keystone logo
College For Adult Learning

College For Adult Learning

College For Adult Learning

Introduktion

College For Adult Learning ( CAL ), dannet som en Registreret Uddannelsesorganisation (RTO), har gjort en reel forskel i tusinder af liv i løbet af de sidste 10 år. Vores vision på College For Adult Learning er centreret om at skabe reelle resultater for studerende. Vi er forpligtet til at hjælpe de studerende med at nå deres mål gennem skræddersyede læringsrejser, engagerende og branche-relevant kursusindhold, ekstra studieressourcer og værktøjer.

Vi har tre vejledende principper, der former, hvordan vi leverer skræddersyede onlinekurser til studerende på College For Adult Learning . At studere hos os går ud over blot et stykke papir. Med et College For Adult Learning kursus kan du blive inspireret til at forme din egen verden - få uovertruffen støtte, anvendelige færdigheder og viden i det virkelige liv og nyd fleksibel læring.

Vi fokuserer på at give en unik studenteroplevelse, bygge på et understøttende online læringsmiljø, 24/7 adgang til kursusindholdet, så du kan gå i dit eget tempo og ubegrænsede muligheder for at få kontakt med erfarne branchefolk til mentorskab og support.

Placeringer

  • Mitcham

    Mitcham Road,630, 3132, Mitcham

    Spørgsmål