Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Introduktion

Brunel University London , opkaldt efter Storbritanniens indflydelsesrige ingeniør Isambard Kingdom Brunel, har konsekvent leveret akademisk ekspertise siden åbningen af sine døre i 1966. I sine mere end 50 år med uddannelsesmæssig undervisning har universitetet modtaget flere sondringer og er i øjeblikket kåret til 34. i verden for internationale udsigter (Times Higher Education World University Rankings 2020).

Universitetet er stolt af sine anerkendte akademikere, der både udvikler Brunels programmer og leverer deres globalt anerkendte forskning. Disse undervisere forbereder kandidater til at belønne karrierer ved at tilbyde reelle færdigheder til at anvende på arbejdspladsen.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Historie og uddannelse

Brunel University London er opkaldt efter en af Storbritanniens mest bemærkelsesværdige ingeniører, Isambard Kingdom Brunel. Adskillige Brunel-kandidater er blevet ledere inden for folkesundhedsakademiets verdener, inden for områder som folkesundhedsøkonomi og infektionssygdomsbekæmpelse og inden for ingeniørområder inden for fremstilling, civilingeniør og service- og offentlige sektorer.

Universitetet bestræber sig konsekvent på at opfylde de akademiske standarder, der er fastsat i den britiske kvalitetskode for videregående uddannelser, udgivet af Quality Assurance Agency, som stiller de nationale forventninger til, at alle britiske institutioner for videregående uddannelser skal opfylde. Universitetets processer og procedurer opfylder konsekvent rammen for videregående uddannelseskvalifikationer i England, Wales og Nordirland (FHEQ) for at sikre de høje akademiske standarder og kvalitet af den uddannelse, som studerende og kandidater er kommet til at forvente.

Hos Brunel studerer du med lidenskabelige akademikere, der er respekterede eksperter inden for deres områder. Disse akademikere er forpligtet til at hjælpe dig med at udvikle de uddannelsesmæssige og personlige færdigheder, du har brug for til succes efter eksamen.

Forskning

Brunel University London er forpligtet til verdensledende forskning og blander akademisk strenghed med behovene hos regering, industri og profit og non-profit sektorer globalt - og leverer kreative løsninger på komplekse udfordringer til at give, økonomiske, kulturelle og sociale fordele.

Online undersøgelse

Brunels online læringsplatform giver dig mulighed for at studere dit program på et tidspunkt og sted, der passer til din tidsplan og uden forpligtelser. Universitetets webkonferencefunktion giver dig mulighed for at interagere med dine medstuderende og har delt adgang til live video feeds.

I løbet af dine studier har du adgang til:

 • Engagerende studiemateriale: Dine ressourcer inkluderer videoforelæsninger, casestudier, klasseforum og podcasts.
 • Support og vejledning: Din dedikerede programvejleder vil guide dig gennem din akademiske udvikling under dine studier.
 • Dit virtuelle campus: Undersøg fra ethvert sted og opbyg forbindelser med ligesindede fagfolk over hele kloden.
 • Åben bibliotek: Online-studerende har fuld adgang til Brunels ekspansive digitale bibliotek for bøger, artikler og elektroniske ressourcer.

Hvorfor vælge os

 • Brunel University London rangeres som et af Storbritanniens top 25 universiteter til kandidatuddannelseslønninger.
 • 72% verdensledende / internationalt fremragende forskningsresultat.
 • Rangeret blandt de 40 bedste forskningsintensive universiteter, 58. globalt i Times Higher Education Impact Rankings 2022.
 • Brunel University London er rangeret 4. i Storbritannien og 20. i verden for internationalt udsyn, ifølge Times Higher Education World University Rankings 2023.
 • Brunel udstyrer kandidater med praktiske færdigheder til at løse samfundets udfordringer på globalt plan og forbereder dem med forskningsledet uddannelse fra meget erfarne vejledere.
 • Studér når som helst og hvor som helst med 100 % online grader.

Studenterklæringer

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • London

  London, Det Forenede Kongerige

  Spørgsmål