Keystone logo
Brighton College

Brighton College

Brighton College

Introduktion

Brighton College er et erhvervsuddannelsesskole beliggende i Lower Mainland-regionen i British Columbia nær Vancouver. Vores hovedcampus er bekvemt placeret i det centrale Burnaby.

Vi leverer uddannelse og support af høj kvalitet i et seriøst læringsmiljø for studerende med forskellige baggrunde og evner for at forbedre deres liv i en lysere fremtid.

Kollegiet er bygget på troen på, at en teknisk og praktisk uddannelse med praktisk træning er et solidt fundament til at forberede og guide de studerende til at komme ind på deres ønskede karrierevej lige efter eksamen.

Erhvervsuddannelse og karrierehjælp

Brighton College grundlagt i 2000 og er siden vokset til at levere over 30 programmer, der spænder fra bygnings- og ingeniørteknologi til informationsteknologi, samt et komplet udvalg af forretningsrelaterede kurser, herunder Office Assistant, International Trade, Accounting og Business Management. Mange af vores programmer er udviklet med akkrediteringer og partnerskaber fra branchens anerkendte certificeringer.

Vores studieafdelinger og karriereudviklingsafdelinger tilbyder akademisk rådgivning, akademisk bistand og karriereudvikling for at sikre studerendes succes og faglige udvikling.

Placeringer

 • Burnaby

  4538 Kingsway, Suite #305, , Burnaby

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål