Certifikat (niveau 1) i madhåndtering
Australian Institute Of Accreditation
Nøgleinformation
Campus placering
Burwood, Australien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Jan 2024
Introduktion
Vores Food Handling Certificate (niveau 1) kursus er fuldt akkrediteret og er et fremragende kursus på indledende niveau for de mennesker, der starter i fødevareindustrien. At være et akkrediteret kursus betyder, at dit certifikat (Erklæring om opnåelse) er gyldigt i hele Australien. Dette kursus dækker i det væsentlige grundlæggende oplysninger om, hvordan god personlig hygiejnepraksis kan forhindre fødevareforurening, der kan forårsage fødevarebårne sygdomme, og sørg for, at du forstår dit ansvar som fødevarehandler.
Alle typer mennesker bruger disse færdigheder på arbejdspladsen i løbet af deres daglige aktiviteter, herunder kokke, kokke, cateringfirmaer, køkkenforvaltere, køkkenhænder, bar og mad- og drikkevarer og undertiden værtsvagter og frontofficers. Fødevareforurening kan resultere i fødevarebårne sygdomme som madforgiftning, salmonella og andre sundhedsrisici. En fødevareinspektør og handler handler spiller en vigtig rolle for at forhindre ovennævnte ting i at ske.