Keystone logo
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Introduktion

Hvem vi er

Erhvervsuddannelse spiller en afgørende rolle for at skabe en stærk økonomi ved at udstyre folk med de færdigheder, de har brug for til at lykkes. Gennem vores RTO (Registered Training Organization). ACSE giver arbejdsklare kurser og kvalifikationer, der hjælper med at opbygge Australiens økonomi og hjælpe kandidater til at nå deres potentiale ved at udstyre dem med færdighederne og kan gøre holdnings arbejdsgiverne søger. ACSE nærer folk til at nå deres potentiale og skaber positiv forandring i enkeltpersoner, hvilket fører til et bedre samfund, hvor man kan leve og arbejde.

Vores mission

At forbedre folks liv og de samfund og samfund, vi lever i. gennem inspireret, innovativ og verdensklasse kvalitetsuddannelse og træning.

Vores værdier

Vores store indflydelse på vores træning og udseende og hvordan det leveres, hvilket fremgår af vores færdiggørelseshastigheder, forretningsvækst og vigtigst af alt er ud fra vores store resultater.

  • Respekt - Noget er unikt og værdsat
  • Integritet - altid det rigtige
  • Tro - vi kan gøre en forskel

RPL-processen

RPL-processen kan være en kraftig opvågnings- og tillidsskabende oplevelse for dem, der tager for givet deres kompetence og går om deres daglige aktiviteter uden at indse værdien af de færdigheder og viden, der ligger til grund for deres handlinger.

Anerkendelse er den proces, hvorpå dine eksisterende færdigheder, viden og erfaring opnået i dit liv, uanset hvordan de er erhvervet, anerkendes i retning af opnåelse af en nationalt anerkendt kvalifikation eller erklæring om opnåelse.

For at læse mere, klik her .

Placeringer

  • Oakhurst

    Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Spørgsmål