Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Introduktion

Bliv medlem af Arden, det hurtigst voksende universitet i Storbritannien

Hos Arden University mener vi, at alle, alle steder, har ret til at få de fordele, som en videregående uddannelse kan give i livet og i karrieren. Vi er dedikeret til at gøre universitetsoplevelsen praktisk og tilgængelig for ambitiøse og motiverede mennesker som dig, og det er derfor, vi er det hurtigst voksende universitet i Det Forenede Kongerige*.

Vores mission er at forbinde voksne studerende som dig med muligheder for videregående uddannelse, der giver dig de værktøjer, du har brug for til at opfylde dine karriere- og livsmål. Vi udfordrer de konventionelle opfattelser af studier ved at tilbyde fleksible, erhvervsrettede kurser med tidsplaner og læringsmuligheder, der passer til dine forpligtelser i livet.

*Flere førsteårsstuderende i Storbritannien i 2015-2021 end noget andet universitet (HESA-data)

Regionalt tilbud

Vi har for nylig lanceret et særligt tilbud, som giver indbyggere og statsborgere fra mere end 115 lande mulighed for at få 25 % rabat på deres bacheloruddannelsesgebyr eller 40 % rabat på postgraduate kursusgebyret, når du vælger at studere online! Forespørg nedenfor for at få alle oplysninger.<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/18/189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg" alt="189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg" data-json="{"author":"photo courtesy of " ,"author_url":"" ,"source":"" }" />

Akkrediteringer

Som en del af vores forpligtelse til fremragende undervisning og løbende kvalitetsforbedring af det indhold, vi leverer på vores kurser, har Arden University -kurser opnået akkreditering og certificering fra mange af Storbritanniens mest anerkendte og respekterede professionelle brancheorganer. Ved at inddrage tidligere studerende, brancheeksperter og undervisere i udarbejdelsen af vores kursusmateriale betyder det, at du lærer vigtige praktiske færdigheder, som er meget værdifulde på arbejdspladsen.

Alle vores programmer er godkendt af QAA, og en lang række af vores programmer er akkrediteret af faglige organer som Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) og mere end 20 andre akkrediterende faglige organer. Disse akkrediteringer er ikke blot et kvalitetsmærke; de er eftertragtede af arbejdsgivere og hjælper dig med at komme videre i din karriere ved at skille dig ud og maksimere dine fremtidsudsigter.

Hvorfor studere hos Arden?

Fokus på beskæftigelsesegnethed

Vores onlineprogrammer er udviklet med din karriere for øje. Vores undervisere investerer i din succes både i og uden for vores kurser, og vores programmer omfatter muligheder for at anvende praktiske færdigheder i individuelle moduler og gennemføre et uafhængigt forskningsprojekt. Som Arden-studerende kan du drage fordel af ressourcerne i vores særlige karriereportal:

 • CV-bygger
 • Simulator til interview
 • Global jobsøgemaskine
 • Rådgivning til arbejdsgivere
 • Bonuskurser i forretningskompetencer

Anvendte færdigheder

Når du får din eksamen fra Arden University, vil du:

 • Har vist din evne til at lære og løse problemer inden for dit fokusområde
 • Har en dybtgående forståelse af dit emne
 • være i stand til at træffe en beslutning om, hvordan du vil styre din karriereplanlægning som følge af dine moduler
 • Få overførbare færdigheder, der vil maksimere din beskæftigelsesegnethed og dit karrierepotentiale

Online-programmering i topklasse

 • Over en halv million bøger og tidsskrifter i vores onlinebibliotek
 • Materialer, der nemt kan downloades
 • Tilgængelig på alle enheder, selv offline
 • Undersøgelsesindhold i dit eget tempo

184044_manservice700.jpg

Campus funktioner

At studere online giver dig fuld kontrol (plus det er mere overkommeligt).

Når du er blevet tilmeldt, vil du studere din grad gennem ilearn, vores digitale læringsplatform og universitetscampus i skyen. Derudover modtager alle, der studerer hos os, et gratis abonnement på Microsoft Office 365.

ilearn, dit virtuelle klasseværelse

 • Fuld adgang 24 timer i døgnet, 365 dage om året
 • Studér derhjemme, på din pendling til arbejde eller over en kop kaffe. Der er ingen begrænsning for, hvornår og hvor du kan lære.
 • Over en halv million bøger, tidsskrifter og ressourcer, på enhver enhed, når som helst.
 • Engager og netværk med i vores online-fællesskab, Unitu.

Fremragende studiestøtte

 • En-til-en support med undervisere
 • Succes trænere
 • Valgfri workshops om akademiske færdigheder
 • Almindelig online kontortid
 • 24/7 adgang til fortrolige mentale sundhedsressourcer, såsom Togetherall
 • Karrierecenter med dedikeret karriereteam til udarbejdelse af dit CV og jobansøgninger
 • Over 80 undervisere og supportmedarbejdere dedikeret til din succes
 • Engager og netværk med i vores online-fællesskab, Unitu.

  Studenterklæringer

  Stipendier og finansiering

  Regionalt tilbud, for udvalgte lande

  • 25 % nedsættelse af gebyrerne for bacheloruddannelser.
  • 40 % nedsættelse af gebyrerne for postgraduate programmer.
  • Det regionale stipendium er åbent for personer med bopæl i de støtteberettigede lande - forhør dig om de fulde vilkår og betingelser.

  Early Bird-tilbud

  Arden University's Early Bird-tilbud giver internationale studerende, der studerer et af vores grundforløb, bachelor- eller postgraduate-kurser online, mulighed for at få 1.000 £ rabat på deres undervisningsgebyr. Det eneste, du skal gøre, er at blive optaget på det kursus, du er berettiget til, og at betale reservationsgebyret inden fristens udløb. Så enkelt er det. Bemærk venligst, at Early Bird-tilbuddet ikke kan bruges sammen med top-up-programmer eller korte kurser og ikke kan kombineres med andre tilbud. Vilkår og betingelser gælder, forhør venligst om datoer og detaljer.

  Finansieringsmuligheder

  Hos Arden mener vi, at omkostningerne ikke bør forhindre dig i at få en værdifuld uddannelse. Vores uddannelser koster mindre end den gennemsnitlige britiske uddannelse, men vi opretholder en konkurrencedygtig akademisk standard for videregående uddannelse.

  Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder for vores programmer for at sikre, at de studerende kan fokusere på deres studier i stedet for at bekymre sig om økonomien. Kursusgebyret fastsættes på baggrund af dit bopælssted og den type program, du studerer.

  Alumni Statistik

  Indlæggelser

  Det er gratis og nemt at ansøge

  Start her med at forespørge, og en af vores uddannelsesrådgivere vil kontakte dig for at guide dig gennem din ansøgningsproces, så den bliver overskuelig og smidig som muligt.

  Ikke-standard adgangsmulighed

  Hvis du er interesseret i at studere et af vores programmer, men ikke opfylder de akademiske standardkrav, er du muligvis berettiget til at ansøge gennem vores ikke-standardindgangsvej, som tager et mere holistisk syn på dine kvalifikationer og erhvervserfaring under din ansøgningsgennemgang. behandle.

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Spørgsmål