Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Introduktion

Slut dig til Arden, det hurtigst voksende universitet i Storbritannien

På Arden University tror vi på, at alle overalt har ret til at opnå de livs- og karrieremæssige fordele, som videregående uddannelse kan give. Vi er dedikerede til at gøre universitetsoplevelsen bekvem og tilgængelig for ambitiøse og motiverede mennesker som dig, og derfor er vi det hurtigst voksende universitet i Storbritannien*.

Vores mission er at forbinde voksne elever som dig med studiemuligheder på videregående uddannelser, der giver dig de værktøjer, du har brug for til at opfylde dine karriere- og livsmål. Vi udfordrer konventionelle opfattelser af gradsstudier ved at tilbyde fleksible, erhvervsrettede kurser med tidsplaner og læringsmuligheder, der passer til dine livsforpligtelser.

*Flere førsteårs britiske bachelorstuderende i 2015-2021 end noget andet universitet (HESA-data)

Regionalt tilbud

Vi lancerede for nylig et særligt tilbud, der gør det muligt for indbyggere og statsborgere i mere end 115 lande at modtage 25 % rabat på deres bachelorkursusgebyrer eller 40 % rabat på postgraduate kursusgebyrer, når du vælger at studere online! Spørg nedenfor for alle detaljer. Arden University ","author_url":"","source":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg

akkrediteringer

Som en del af vores forpligtelse til ekspertise inden for undervisning og løbende kvalitetsforbedring af det indhold, vi leverer på vores kurser, har Arden University kurser opnået akkreditering og certificering fra mange af Storbritanniens mest anerkendte og respekterede professionelle brancheorganer. Ved at involvere alumner, brancheeksperter og undervisere i skabelsen af vores kursusmateriale, betyder det, at du lærer vigtige praktiske færdigheder, som er yderst værdifulde på arbejdspladsen.

Alle vores programmer er QAA-godkendte, og en lang række af vores programmer er akkrediteret af professionelle organer såsom Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) og Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) og mere end 20 andre akkrediterende faglige organer. Disse akkrediteringer er ikke kun et kvalitetsmærke; de er eftertragtede af arbejdsgivere og hjælper dig med at komme videre i din karriere ved at skille dig ud og maksimere dine fremtidsudsigter.

Hvorfor studere hos Arden?

Fokus på beskæftigelsesegnethed

Vores online programmer er designet med din karriere i tankerne. Vores vejledere er investeret i din succes både i og uden for vores kurser, og vores programmer inkluderer muligheder for at anvende praktiske færdigheder i individuelle moduler og gennemføre et uafhængigt forskningsprojekt. Som Arden-studerende kan du drage fordel af ressourcerne i vores dedikerede karriereportal:

 • CV-bygherre
 • Interviewsimulator
 • Global jobsøgemaskine
 • Rådgivning fra arbejdsgivere
 • Bonuskurser i forretningskompetencer

Anvendte færdigheder

Når du er færdig med din grad fra Arden University , vil du:

 • Har vist din evne til at lære og løse problemer i dit fokusområde
 • Har en indgående forståelse af dit emne
 • Være i stand til at træffe en beslutning om, hvordan du styrer din karriereplanlægning som et resultat af dine moduler
 • Har overførbare færdigheder, der vil maksimere din beskæftigelsesegnethed og karrierepotentiale

Online programmering i topklasse

 • Over en halv million bøger og tidsskrifter er tilgængelige i vores onlinebibliotek
 • Materialer, der nemt kan downloades
 • Tilgængelig på enhver enhed, også offline
 • Studieindhold i dit eget tempo

184044_manservice700.jpg

Campus funktioner

At studere online giver dig fuld kontrol (plus det er mere overkommeligt).

Når du er blevet tilmeldt, vil du studere din grad gennem ilearn, vores digitale læringsplatform og universitetscampus i skyen. Derudover modtager alle, der studerer hos os, et gratis abonnement på Microsoft Office 365.

ilearn, dit virtuelle klasseværelse

 • Fuld adgang 24 timer i døgnet, 365 dage om året
 • Studér derhjemme, på din pendling til arbejde eller over en kop kaffe. Der er ingen begrænsning for, hvornår og hvor du kan lære.
 • Over en halv million bøger, tidsskrifter og ressourcer, på enhver enhed, når som helst.
 • Engager og netværk med i vores online-fællesskab, Unitu.

Fremragende studiestøtte

 • En-til-en support med undervisere
 • Succes trænere
 • Valgfri workshops om akademiske færdigheder
 • Almindelig online kontortid
 • 24/7 adgang til fortrolige mentale sundhedsressourcer, såsom Togetherall
 • Karrierecenter med dedikeret karriereteam til udarbejdelse af dit CV og jobansøgninger
 • Over 80 undervisere og supportmedarbejdere dedikeret til din succes
 • Engager og netværk med i vores online-fællesskab, Unitu.

Ardens online studietilstand åbner døren til dens campus i skyen. Studerende bruger iLearn, det virtuelle personlige klasseværelse, som rummer over en halv million bøger og tidsskrifter til forskning og læring, sammen med let downloadbare materialer til enhver enhed. Alle dine ressourcer kan findes her på ét sted, inklusive karrierestøttetjenester, opgaver og kursusmaterialer.

Disse kurser tilbydes 100% online, så du kan bevare din karriere og dit familieliv, mens du studerer.

  Studenterklæringer

  Stipendier og finansiering

  Regionalt tilbud, for udvalgte lande

  • 25 % nedsættelse af gebyrerne for bacheloruddannelser.
  • 40 % nedsættelse af gebyrerne for postgraduate programmer.
  • Det regionale stipendium er åbent for personer med bopæl i de støtteberettigede lande - forhør dig om de fulde vilkår og betingelser.

  Early Bird-tilbud

  Arden University's Early Bird-tilbud giver internationale studerende, der studerer et af vores grundforløb, bachelor- eller postgraduate-kurser online, mulighed for at få 1.000 £ rabat på deres undervisningsgebyr. Det eneste, du skal gøre, er at blive optaget på det kursus, du er berettiget til, og at betale reservationsgebyret inden fristens udløb. Så enkelt er det. Bemærk venligst, at Early Bird-tilbuddet ikke kan bruges sammen med top-up-programmer eller korte kurser og ikke kan kombineres med andre tilbud. Vilkår og betingelser gælder, forhør venligst om datoer og detaljer.

  Finansieringsmuligheder

  Hos Arden mener vi, at omkostningerne ikke bør forhindre dig i at få en værdifuld uddannelse. Vores uddannelser koster mindre end den gennemsnitlige britiske uddannelse, men vi opretholder en konkurrencedygtig akademisk standard for videregående uddannelse.

  Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder for vores programmer for at sikre, at de studerende kan fokusere på deres studier i stedet for at bekymre sig om økonomien. Kursusgebyret fastsættes på baggrund af dit bopælssted og den type program, du studerer.

  Arden University tilbyder delvise stipendier til indbyggere i en lang række lande verden over, når de vælger at studere online. Dette stipendium giver en reduktion på 25% i gebyrer for bacheloruddannelser og en 40% reduktion i studieafgifter for postgraduate programmer.

  Dette stipendium er åbent for alle indbyggere i berettigede lande.

  Alumni Statistik

  Indlæggelser

  Det er gratis og nemt at ansøge

  Start her med at forespørge, og en af vores uddannelsesrådgivere vil kontakte dig for at guide dig gennem din ansøgningsproces, så den bliver overskuelig og smidig som muligt.

  Ikke-standard adgangsmulighed

  Hvis du er interesseret i at studere et af vores programmer, men ikke opfylder de akademiske standardkrav, er du muligvis berettiget til at ansøge gennem vores ikke-standardindgangsvej, som tager et mere holistisk syn på dine kvalifikationer og erhvervserfaring under din ansøgningsgennemgang. behandle.

  Hvorfor studere på Arden University?

  Arden er en af verdens førende inden for online uddannelse. De tilbyder uovertruffen support, herunder en-til-en bookbare sessioner med akademisk personale og valgfri virtuelle kaffesessioner for at lære dine undervisere og klassekammerater at kende.

  Dette rige online-fællesskab byder også på studenterkonferencer, der afholdes virtuelt, hvor du kan netværke, præsentere din forskning og interesseområder og skabe værdifulde professionelle forbindelser.

  Studerende vil også drage fordel af gæsteforelæsere fra deres branche til at dele indsigt fra arbejdspladsen for at sikre, at din uddannelse omsættes direkte til færdigheder for din karriere.

  Priser og akkrediteringer

  Chartered Management Institute (CMI)

  Akkrediteret

  Association for Project Management (APM)

  Akkrediteret

  British Psychological Society (BPS)

  Akkrediteret

  Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)

  Akkrediteret

  Chartered Institute of Marketing (CIM)

  Akkrediteret

  Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)

  Akkrediteret

  Campusliv og faciliteter

  Valgfri studiefærdighedsworkshops og bookbare en-til-en-sessioner designet til fuldt ud at støtte dig på din akademiske rejse, hjælpe dig med at nå dine mål og sikre, at du får mest muligt ud af din tid i Arden.

  Peer-guider, der allerede har studeret dit kursusmateriale og er her for at dele deres erfaringer og hjælpe dig med at vejlede dig gennem livet på universitetet med succes.

  Regelmæssige online kontortider for at komme i kontakt med dine undervisere og stille spørgsmål, du måtte have vedrørende dit kursusmateriale.

  Dedikeret karriereudviklingscenter, der hjælper studerende med at finpudse deres CV, øve interviewprocessen og spore deres drømmejob.

  Stort onlinebibliotek med over en halv million ressourcer, der kan tilgås hvor som helst, på enhver enhed, selv offline.

  At studere online har bragt dig tættere end nogensinde på dine kammerater og undervisere via iLearn, dit online klasseværelse. Du vil have mulighed for at deltage i virtuelle kaffeformiddage med dine medstuderende og undervisere, hvor du kan få din stemme hørt og besvaret spørgsmål i afslappede og imødekommende omgivelser.

  Du kan deltage i årlige studenterkonferencer, der afholdes stort set, så alle kan deltage, hvor du kan præsentere dine aktuelle og forskningsinteresser, fremvise dit arbejde og skabe værdifulde professionelle forbindelser.

  Der er også regelmæssige online kontortider, hvor du kan komme i kontakt med dine undervisere og stille spørgsmål, du måtte have vedrørende dit kursusmateriale.

  Arden University er i top 10 over lande, hvor man kan studere i udlandet

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  • London

   London, Det Forenede Kongerige

  • Birmingham

   7 Hill Street Birmingham Study Centre Centre City, B5 4UA, Birmingham

   • Manchester

    Linley House 2Nd Floor, Dickinson Street, M1 4LF, Manchester

    Spørgsmål