Keystone logo
Alef Trust MSc i bevidsthed, spiritualitet og transpersonlig psykologi
Alef Trust

MSc i bevidsthed, spiritualitet og transpersonlig psykologi

Metropolitan Borough of Wirral, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Deltid

29 Aug 2024

16 Sep 2024

GBP 4.100 / per year *

Fjernundervisning

* Studieafgiften dækker alle aspekter af undervisning og supervision.

Introduktion

M Sc Bevidsthed, spiritualitet og transpersonlig psykologi

Deltid, fuldt online studie. Fås som 2- eller 3-årige studieprogrammer

Awarding University: Liverpool John Moores University

Online. Aldrig fjernt.

Alef Trust er en non-profit samfundsinteressevirksomhed, som tilbyder denne MSc i Bevidsthed, spiritualitet og transpersonlig psykologi som en del af sin portefølje af postgraduate programmer. Kandidatuddannelsen er et intellektuelt stimulerende studieprogram, der fokuserer på forskellige emner omkring bevidsthedens natur, dynamikken mellem psyke og soma, selvets psykologi og højere værenstilstande og det psykologiske grundlag for spirituelle og mystiske praksisser. Studieprogrammet lægger vægt på anvendelser i den virkelige verden af ​​de ideer og principper, du studerer. Kandidatuddannelsen fremmer også erfaringsbaserede tilgange til læring og tilskynder studerende til at inkorporere indsigt fra programmet i deres egne livsrejser.

Kandidatuddannelsen starter i september, omfatter 180 kursuspoeng (90 ECTS eller 36 amerikanske kandidatpoeng) og kan afsluttes over to eller tre års deltidsstudium. Programmet kører helt online og er valideret af Liverpool John Moores University i Storbritannien.

Vores tilgang til online uddannelse er bygget gennem mere end 30 års erfaring og er karakteristisk i sin elevcentrerede tilgang. Denne deltagende læringsoplevelse inkorporerer webinarer, interaktive diskussioner, aktivitet i små grupper og en-til-en virtuel undervisning og vejledning. Fakultetet er internationale eksperter i de emner, de underviser i.

Et levende læringsfællesskab

Succesfulde ansøgere vil slutte sig til et fællesskab af ligesindede fra en lang række forskellige lande, baggrunde og faglige roller. Vores internationale læringsfællesskab omfatter dem, der lige går ind på karriereveje samt fagfolk inden for uddannelse og forskning, sundhedsrelaterede områder såsom rådgivning og terapi, menneskelige relationer, social aktivisme og andre iværksætterinitiativer. De fælles træk er en villighed til at lære og vokse, at inkorporere respekt for hellig praksis og et ønske om at ære og helbrede vores miljøer.

Fællesskab er kernen i Alef Trusts vision. Vi sigter mod effektivt at styrke dem i vores samfund - primært gennem læring, men også ved at skabe muligheder for studerende og alumner til at lancere projekter, der kan fremme deres egne samfund, og ved at lette formidling af forskning, der udforsker anvendelserne af transpersonlige måder at vide på. Du vil slutte dig til et fællesskab, der ikke kun omfatter andre MSc-studerende, men også dem på vores certifikatprogrammer, åbne elever og ph.d.-kandidater.

Et læringspartnerskab

Kandidatuddannelsen er yderligere forstærket af et partnerskab mellem Alef Trust og det videnskabelige og medicinske netværk (SMN), et verdensomspændende professionelt fællesskab for åbensindet, stringent og evidensbaseret undersøgelse af temaer, der bygger bro mellem videnskab, spiritualitet og bevidsthed.

Som studerende er du medlem af netværket i hele studietiden og har adgang til netværkets nyhedsbrev og dets unikke audiovisuelle foredragsarkiv med mange inspirerende præsentationer af nye paradigmeforskere og forskere. Du vil også modtage rabatter på nogle af SMN's live -arrangementer, der afholdes årligt i Storbritannien.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Ideelle studerende

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Hvorfor studere på Alef Trust?

Levering af programmer

Om skolen

Spørgsmål