Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Introduktion

Online. Aldrig fjernt.

Vi uddanner gennem en unik online-tilgang, der giver 1-til-1 virtuel undervisning og vejledning. Vi fokuserer på områderne transpersonlig psykologi, bevidsthedsstudier, spiritualitet og anvendelse af transpersonelle principper inden for faglig, faglig og personlig udvikling. Vi samarbejder med International Transpersonal Association og det videnskabelige og medicinske netværk for at levere en holistisk og integreret læringsoplevelse til det bredest mulige publikum.

Vores 100% online MSc postgraduate-program, som starter årligt i september, samler mennesker fra hele verden, der arbejder i forskellige professionelle arenaer. Vores internationale læringsfællesskab omfatter coaches, terapeuter og rådgivere, såvel som sundheds- og uddannelsesprofessionelle og folk fra mange andre professioner.

Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust er en non-profit organisation grundlagt af professor (Brian) Les Lancaster og Dr. Jessica Bockler. Professor Lancaster er emeritusprofessor i transpersonlig psykologi ved Liverpool John Moores University (LJMU) i Storbritannien; Associated Distinguished Professor of Integral and Transpersonal Psychology ved California Institute of Integral Studies; og Honorary Research Fellow i Center for Jewish Studies ved Manchester University. Han er i øjeblikket bestyrelsesmedlem i Association for Transpersonal Psychology og har tidligere været formand for Transpersonal Psychology Section i British Psychological Society og præsident for International Transpersonal Association. Ud over adskillige artikler og kapitler i kollegers bøger omfatter professor Lancasters publicerede værker: Mind, Brain and Human Potential, vinder af en pris for bedste bog i videnskabeligt og medicinsk netværk; Essensen af kabbalah; og tilgange til bevidsthed: Ægteskabet mellem videnskab og mystik.

116720_JessicaBockler.jpeg

Dr.Jessica Bockler er en Applied Theater Practitioner og en transpersonlig psykolog. Hun har en ph.d. i psykologi fra Liverpool John Moores University. I sin forskning udforskede hun 'Theatre as Transformative Practice', hvor man undersøgte skuespillernes håndværk som et middel til (trans) personlig vækst og udvikling. Dr. Bockler er også en Sesam Practitioner, der er uddannet i brug af historie, drama og movmeent som et middel til at arbejde med sjælen. Hun er direktør for kreative alternativer, en kunst- og mental sundhedstjeneste, der opererer i Merseyside, Storbritannien, og hendes forskningsinteresser omfatter mind-body dynamics and somatice psychology, kreativ konfliktløsning, jungisk psykologi og rituelle psykologi.

Les og Jessica er dybt involveret i alle aspekter af undervisning og læring på Alef Trust . De lærer hver især MSc-programmets elementer, og de personligt kilder de mest fremtrædende fakultetets medlemmer til at lede specifikke moduler.

Vi har et rigtigt globalt samfund af studerende, tutorer og alumner. Studerende anvender deres læring til alle livsområder, herunder terapeutiske, miljømæssige, sociale, forretningsmæssige og personlige udviklingskontekster. Vi giver også åbne læringsmuligheder til mennesker over hele verden, der ønsker at studere udelukkende til personlig berigelse. Vores åbne studerende har adgang til de samme ressourcer af høj kvalitet som vores ph.d.-studerende, og de udgør en integreret del af vores læringsfællesskab. Vi inviterer dig varmt til at deltage i vores samfund af transformerende elever. Nick Theo, vores programleder og registrator ville med glæde tale med dig om dine muligheder for at tilmelde dig MSc-programmet.

Visumkrav

Da Alef Trust s MSc i bevidsthed, spiritualitet og transpersonlig psykologi er fuldt ud online, er der ingen krav til rejser, og derfor er et visum ikke nødvendigt. Derudover kan Alef Trust ikke tilbyde visum til nogen af vores studerende.

Studenterklæringer

Placeringer

  • Metropolitan Borough of Wirral

    Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

Spørgsmål