Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Introduktion

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Advenio eAcademy blev grundlagt i 2013 og er en videregående uddannelsesinstitution (HEI) med base i Malta (MFHEA licensnummer: 2013-FHI-0006), som henvender sig til en international kundekreds af kræsne uddannelsesudbydere og elever.

Advenio eAcademy er en videregående uddannelsesinstitution (HEI) med base i Malta (MFHEA licensnummer: 2013-FHI-0006), der henvender sig til en international kundekreds af kræsne uddannelsesudbydere og elever. Det giver de deltagende uddannelsesinstitutioner og uddannelsesorganisationer mulighed for at bevæge sig ud over fysiske lokaler. Det giver dem mulighed for at omfavne en virtuel campus, der giver mulighed for udvikling og implementering af avancerede uddannelses- og træningsprogrammer, der virkelig tilføjer værdi til de studerende.

Advenio eAcademy er den første videregående uddannelsesinstitution (HEI) på Malta, der er licenseret af Maltas videregående uddannelsesmyndighed (MFHEA), der tilbyder online certificerede kurser. Den anvendte e-læringsplatform er den prisvindende EBLearn-løsning, der er udviklet og vedligeholdt af E-Business Systems, AllSecure Ltd.'s webløsningsarm. EBLearn leverer ressourcebiblioteker, audiovisuelle og videopræsentationer, forum- og wiki-funktioner og integrerer video konferencefaciliteter for at give mulighed for en-til-en eller en-til-mange coaching eller tutorials.

EBLearn-platformen giver en virtuel campus, der giver mulighed for udvikling og implementering af avancerede uddannelses- og træningsprogrammer, der virkelig tilføjer værdi til de studerende og interessenterne. Kritisk for succesen med Advenio eAcademy er den studerecentrerede tilgang, der anvendes i alle dens aktiviteter. Det drives af et team af fagfolk, der er fast besluttet på at udnytte teknologi og partnernetværk til at udvikle og levere programmer af højeste kvalitet omkostninger og tid effektivt og sikre studerende merværdi. Siden starten har Advenio eAcademy haft en track record for internationalt samarbejde for at søge bedste praksis inden for læring.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

I de sidste par år har Advenio eAcademy etableret strategiske samarbejder og partnerskaber med vigtige interessenter såsom Malta Communications Authority, Malta Institute for Professional Photographers, SOS Malta og TradeMalta i udvikling og levering af onlineuddannelse af høj kvalitet. Advenio eAcademy søger fortsat lokale og internationale partnerskaber til samarbejde med højere uddannelsesinstitutioner og kommercielle partnere, der søger at udnytte og udnytte evnen til at lære at tilføre værdi til de forskellige voksne studentergrupper.

Akkreditering og certificering

Kurserne, der tilbydes af Advenio eAcadeny, betragtes af Maltas videregående uddannelse og videregående uddannelse i Malta som svarende til Maltas kvalifikationsramme under den europæiske kvalifikationsramme. Maltas kvalifikationsramme (MQF) hjælper med at gøre det maltesiske kvalifikationssystem lettere at forstå og gennemgå og mere gennemsigtigt på nationalt og internationalt niveau. Dette er også et referenceværktøj, der hjælper med at beskrive og sammenligne både nationale og udenlandske kvalifikationer for at fremme kvalitet, gennemsigtighed og mobilitet af kvalifikationer inden for alle former for uddannelse.

Det henvises hovedsageligt til den europæiske kvalifikationsramme (EQF) såvel som til andre ikke-europæiske kvalifikationsrammer. Referenceniveauerne gør det lettere at forstå, hvad en elev med en kvalifikation relateret til Maltas kvalifikationsramme kender, forstår og er i stand til at gøre.

Advenio eAcademy kurser er også EU-anerkendte gennem de ECTS-point, der er tildelt hvert kursus. Akkreditering af kurset giver kvalitetssikring og anerkendelse af kurset inden for EU.

MFHEA fungerer som mægler mellem regeringen og relevante videregående uddannelsesinstitutioner og har med succes etableret en struktureret dialog gennem en række regelmæssige konsultationer med alle interessenter for at tage forslag, anbefalinger og imødegå bekymringer for sektoren. Disse vil tjene som input til udviklingen af nationale strategier.

ECTS-point fungerer som en kvalitetssikringspolitik, der udgør et referencepunkt for anerkendelse og respekt. Anerkendelse af kreditter gør det muligt for eleverne at opnå anerkendelse af de læringsresultater, der er opnået i forskellige lande uden behov for en ny vurdering.

ECTS er et kreditsystem baseret på læringspræstationer og arbejdsbyrde på et kursus, studerende kan overføre deres ECTS-point fra et universitet til et andet, så de lægges sammen for at bidrage til den enkeltes uddannelse eller uddannelse. Derfor vil arbejdsgivere efter fremlæggelse af det akkrediterede certifikat have et klarere billede af den studerendes præstationer inden for de nationale og europæiske kvalifikationsrammer.

E-Learning Platform - eB-Learn

Siden 2003 har E-Business Systems på Malta arbejdet med udvikling og forbedring af sin e-læringsplatform, EBLearn. Denne platform giver en meget brugervenlig tilgang til blandet læring. Det giver mulighed for problemfri integration af de traditionelle klasseværelsesmiljøer med de mere moderne online variationer. Systemet giver fuld fleksibilitet for studenterindskrivning, hvilket er særligt attraktivt for interne læringsmiljøer. På denne måde kan studerende tilmelde sig pr. Program, som vil omfatte et antal kurser hver med et antal moduler i hvert kursus. Eller de kunne vælge at tilmelde sig et individuelt kursus inden for et program, eller de kunne også vælge at tilmelde sig bestemte moduler inden for individuelle kurser i et program. EBLearn var vinderen af Maltas kommunikationsmyndigheds nationale e-Biz Award 2011 for bedste brug af teknologi inden for uddannelse og uddannelse. EBLearn adskiller sig fra de fleste e-læringsapplikationer på markedet, da det kan tilpasses meget og inkluderer omfattende faciliteter til selvlæring eller gruppelæring inden for systemet, som kan indstilles til at passe bedst til læringsstilen og læringsmetoden i den bestemte institution. . EBLearn er en nøglefærdig løsning til organisationer, der søger avancerede løsninger for at forbedre deres deltagers læringsoplevelse. EBLearn tilbydes på en SaaS-basis (software-as-a-solution), hvilket betyder, at klienter ikke behøver at investere i hardware eller i teknisk supportteam for at køre systemet. Dette sikrer en strammere kontrol med udgifterne og en mere omkostningseffektiv udnyttelse af ressourcerne. Innovation og fordele ved tilbuddet De innovative aspekter kan sammenfattes som følger:

• Fuld fleksibilitet i design og udvikling af indholdsmateriale til traditionelle klasselokalkurser, til blandede læringskurser (inklusive en blanding af online interaktive eller forindspillede audiovisuelle klasser og traditionelle klasselokaler) eller til online-kurser (som kun inkluderer dokument- og audiovisuelt materiale, der er tilgængeligt online).

• Fuld fleksibilitet i driften af systemet, da det leveres på SaaS-basis, hvilket muliggør hurtig skalerbarhed og stærk forretningskontinuitet og backup-løsninger til katastrofegendannelse.

• Fuld fleksibilitet i ledelsen af programmerne med kraftfulde kursusstyringsværktøjer, der er tilgængelige for administratorer, så de kan bruge EBLearn-systemdata til at handle proaktivt for at forbedre den samlede studerendes kursusdeltagelse og afslutningsrater. EBLearn understøtter samarbejdslæring, online vejledning / mentoring, virtuel assistance, online vurdering og intelligent dokumenthåndtering. EBLearn-platformen adskiller sig fra de fleste e-læringsapplikationer på markedet, da den er meget tilpasselig og inkluderer omfattende faciliteter til selvlæring eller gruppelæring i systemet. Disse kan indstilles, så de passer bedst til den pågældende institutions læringsstil og læringsmetode.

De innovative aspekter kan sammenfattes som følger:

• Fuld fleksibilitet i design og udvikling af indholdsmateriale;

• Fuld fleksibilitet i driften af systemet, da det leveres på SaaS-basis, hvilket muliggør hurtig skalerbarhed og stærk forretningskontinuitet og back-up-løsninger til katastrofegendannelse;

• Fuld fleksibilitet i ledelsen af programmerne med kraftfulde kursusstyringsværktøjer, der er tilgængelige for administratorer, så de kan bruge systemdata til at handle proaktivt for at forbedre det samlede studiekursus.

160746_Eblearn.JPG

Placeringer

  • Malta Online

    33/4 Abate Rigord Street, Ta Xbiex,, XBX 1128, Malta Online

Spørgsmål