Keystone logo
ACADGILD

ACADGILD

ACADGILD

Introduktion

AcadGild Er en opstart af teknologiuddannelse, der er grundlagt af IT-branchefolk fra IIT / IIM. Vi tilstræber at skabe et økosystem til færdighedsudvikling, hvor folk kan lære af mentorer og fra hinanden.

Vores tro

Vi mener, at softwareudvikling kræver højt specialiserede færdigheder, bedst lært med vejledning fra erfarne praktikere. Online videoer eller klasseværelser er dårlige erstatninger til at opbygge rigtige projekter ved hjælp af en dedikeret mentor.

Vores vision

At undervise i praktiske job færdige software programmeringsfærdigheder globalt i små satser på 3 til 5 studerende ved hjælp af industri eksperter.

Vores mission

Vores mission er at bringe tilgængelig, overkommelig, engagerende og yderst effektiv uddannelse af høj kvalitet til verden. Vi mener, at videregående uddannelse er en grundlæggende menneskerettighed, og vi søger at styrke vores elever til at fremme deres uddannelse og karriere.

Hvordan det virker

  • 24x7 TEKNISK STØTTE
  • KONTINUELT MENTORERING OG VEJLEDNING

FÅ ENKELT

Indskrivning i løbet af dit valg er virkelig nemt. Du skal bare indtaste dine grundlæggende detaljer, vælge en betalingsplan, foretage en betaling, og du er klar til at starte.

START DIN SESSIONER

Hvert kursus har et fast antal timer og et forudbestemt antal mentormøder hver uge.

Begynd arbejdet på dine projekter

På dette tidspunkt går du ind i de praktiske aspekter af det, du lærer og får praktisk erfaring gennem arbejde på projekter.

FÅ EN BONUS WEEK OF JOB PREPARATION

Du har nu de færdigheder, men du skal overbevise potentielle arbejdsgivere om, at du er perfekt kandidat.

MODTAGER VÆRT ØREDE ACCOLADER

Dette er når du ser frugterne af dit arbejde. Du har gjort meget hårdt arbejde for at gennemføre kurset, og du har endda en projektportefølje til at vise frem.

Placeringer

  • Walnut

    340 S Lemon Ave #9212, 91789, Walnut

Spørgsmål