Keystone logo
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Introduktion

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland er certificeret af EFMD Online Course Certification System (EOCCS), hvilket er et godt kvalitetsbevis inden for online og fjernundervisning. EFMD er Europas største netværksforening inden for ledelsesudvikling. ABMS er det første virtuelle universitet i Europa og er et registreret varemærke for uddannelse i Schweiz under nr. 690804 af det schweiziske føderale institut for intellektuel ejendomsret. OUS har tilladelse til at udøve og udstede eksamensbeviser i Schweiz i henhold til brevnummeret (DBK DBKS 6/33/60236) udstedt af Uddannelses- og Kulturstyrelsen i staten Zug.

Vi tilbyder en række online studieprogrammer, der starter fra Associate Bachelor Degree op til Doktorgrad , herunder Masters og Bacheloruddannelser , alle vores studier kan udføres i et fagligt fag på deltid (fredag ​​til søndag).

Akademiet er en global leder i Online Business Education et fremragende ry -

OUS er et " Premier Accredited University " af Akkrediterings Service for International Colleges

OUS er ISO 9001: 2008 certificeret. OUSis Recognized af ASIQUAL (Academic and Skills International Qualifications).

Hovedsproget i vores uddannelser er på engelsk dedikerede fagfolk fra hele verden.

OUS er akkrediteret af Det Europæiske Råd for Leading Business Schools (ECLBS) og Det Europæiske Råd for Fjernundervisning (EUCDL).

Vi har skabt en online oplevelse, der giver dig mulighed for at interagere effektivt med fakultet og andre studerende. Alt du behøver er en computer med internetforbindelse, dets uddannelse på dine vilkår.

Vi opfordrer folk til at tage det, de lærer og anvende på deres eget liv.

Vores mål

  • Vellykket fremtid for alle vores elever
  • International Miljø
  • Fremragende foredragsholdere
  • Høj kvalitet på kvalitet
  • At tjene studerende fra hele verden

Klasser

Vores online klasser holdes små gør dig mere intensiv indlæring Miljø, vi forsøger at holde vores elever - foredragsholdere meget små, alle vores programmer bliver undervist på engelsk, vores hovedfokus er at give dig en god virksomhedsforbindelse ved at tilbyde dig en deltids-online studieprogram, der holder dig i forbindelse med din egen virksomhed eller job. For mere information besøg venligst ABMS - The Open University of Switzerland www.abmswiss.com

Placeringer

  • Zürich

    Freilagerstrasse 39

    Spørgsmål