Global Humanistic University

Introduktion

Global Humanistic University (GHU) modtog sit charter fra undervisningsministeriet i Curacao. Dette charter giver GHU ret til at etablere et universitet i Curacao med det formål at tilbyde og undervise i højkvalitets online studieprogrammer inden for områderne Business Administration, Finance og Law. Bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelserne henvender sig primært til internationale studerende.

GHU er en privat udbyder af online deltidsstudier med hovedkontorer i Curacao. Det er vores vision at give adgang til innovativ, forskningsbaseret undervisning og læring til alle, der kan få gavn af det. Vores mål er at påvirke vores studerendes og ansattes liv på en positiv måde og bidrage til den videregående uddannelsessektor på øen Curacao såvel som i det bredere internationale samfund.

GHU er forpligtet til principperne om lighed, muligheder og mangfoldighed. Vi stræber efter at fremme bred adgang og inklusion ved at tilbyde online fjernundervisningsmuligheder og fleksible studieformer, som giver vores studerende mulighed for at forbedre deres kvalifikationer, mens de arbejder og fortsætter med at forfølge en karriere. Institutionen betragter sig først og fremmest som en samarbejdspartner for virksomheden. GHU tilbyder ph.d.-uddannelser samt - gennem akademiske partnerskaber verden over - master- og bacheloruddannelser. Det undervisningssprog, der bruges i programmerne, er den tilsvarende akademiske partners modersmål. For kandidat- og bacheloruddannelser søger GHU nu aktivt efter veletablerede og velrenommerede partnere verden over.

Ph.d.-programmer vil også være tilgængelige på de fleste studerendes modersmål. Til dette formål har GHU mere end 120 rådgivere og professorer i over 40 lande, der taler tilsammen 20 sprog.

GHU vil blive hædret for at byde akademiske partnere, rådgivere og studerende over hele verden velkommen.

For en kort videointroduktion til GHU, klik venligst på følgende link:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Vision

Som et globalt universitet vil Global Humanistic University (GHU) beliggende i Caribien huse tusindvis af studerende via fjernundervisning. Videregående uddannelser har et stort potentiale som bindeled mellem universiteter og samfund via fjernundervisning. Målet handler om transformationsrejser, at styrke vores elever med værktøjerne, egenskaberne og mulighederne for at omsætte deres potentiale til succes.

I dag er studerende vokset op i en verden, hvor information deles, og interaktion foregår nemt over internettet. Potentialet for at dele information har ændret forskningen og skabt muligheder for nye måder at samarbejde på, ofte omtalt som åben videnskab eller åben forskning. Sådan praksis omfatter deling af data og udkast før offentliggørelse, åbne notesbøger og åben adgang til publikationer. Nye generationer af studerende vil i stigende grad være fortrolige med modeller for blandet læring med onlineindhold. Disse øger nye muligheder for akademisk dialog og selvstyret online læring vil øge kandidaternes evner og uafhængighed. Studerende nyder mobilitet mellem forskellige sektorer af økonomien gennem placeringer eller HE-programmer med private virksomheder.

Vi er et globalt universitet, og ligesom vores hjem afspejler Willemstad/Curacao dets mangfoldighed og deler dets internationalisme, fra vores studerendes forskellige kulturer og samfund til vores akademiske partnere i Caribien, Sydamerika og rundt om i verden.

Programmet er undervist på dit modersmål.

Rankings

Studenterklæringer

Akkrediteringer

Placeringer

  • World Trade Center TM II Curacao, , Willemstad

  • Amsterdam

Spørgsmål