We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 Online EMBA Programmer i Ledelsesstudier International forvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Ledelsesstudier
 • International forvaltning
Studieområde
 • Ledelsesstudier (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Online EMBA Programmer i Ledelsesstudier International forvaltning

  Dem, der ønsker at finpudse deres eksisterende færdigheder eller bygge nye omkring en travl hverdag kan drage fordel af at forfølge en MBA. Denne grad, også kendt som en Masters i Business Administration, kan hjælpe eleverne med at opbygge de færdigheder, de behøver operere med succes i deres valgte område.

  Hvad er en online MBA i International Management? Dette er en uddannelse, der har til formål at lære eleverne mere avancerede principper, der er nødvendige for forretningsområde. Online-kurser kan give travle forskere med job og familier den nødvendige fleksibilitet til at mestre de nødvendige færdigheder, som kan være nødvendige for at opnå den grad pågældende. Nogle af disse færdigheder kan omfatte udvikle internationale strategier for markedsføring, at forske i de rigtige materialer på en effektiv måde, styring og tegner sig for de finansielle ressourcer, ledelse af team, og strategisk udvikling operationer for at passe de stadigt skiftende erhvervsklima.

  Skills om teamledelse og finansiel ekspertise kan også hjælpe stunts derhjemme. Opbygning af et budget og forståelse hjem finanser kunne være nemmere, mens kommunikation og konfliktløsning kan blive mere effektiv samt.

  Den monetære omkostninger ved at forfølge en online MBA i International Management ændringer i henhold til hvilken institution en studerende vælger, og hvilket land er vært for pågældende institution. Derfor er det altid en god idé at forhøre sig om studieafgifter og program gebyrer med optagelse kontorer.

  Når det drejer sig tid til at finde en karriere, kan de, der har afsluttet deres international ledelse program finder, at en lang række af karrierer er åbne for dem over et stort udvalg af brancher. Dette skyldes, at de færdigheder, der undervises i alle disse kurser kan være all-around værdifulde og salgbare.Et par af de fremragende karrierer indehavere af en online MBA i dette område kunne forvente at finde omfatte international projektleder, international ejendom manager, leder international menneskelige ressourcer, international salgschef, international marketingchef og international miljøchef.

  Online moduler er ofte perfekt til den travle forsker ønsker at bygge hendes eller hans uddannelse og genoptage, og finde den rigtige institution er enkel. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.