EDHEC Business School - Online Programs

Introduktion

Opret forbindelse med din fremtid

EDHEC tilbyder innovative onlinekurser og uddannelser, der opfylder de højeste akademiske standarder og tiltrækker en global efterfølger af tænkere og opnåere.

EDHEC Business School er en pioner inden for onlineuddannelse og har til formål at styrke sit innovative uddannelsestilbud ved at fremskynde dens digitale udvikling og udvide omfanget og virkningen af sin undervisning til et globalt publikum.

EDHEC: forme onlineundervisning

Med ambitionen om at forbedre sin digitale udvikling har EDHEC Business School oprettet EDHEC Online, en 100% online digital platform. Med ønsket om at imødekomme efterspørgslen efter fleksibilitet fra fagfolk og fremtidige ledere er EDHEC Online hovedsageligt rettet mod aktive fagfolk, der ønsker at tilegne sig nye færdigheder for at styrke deres professionelle karriere gennem diplomuddannelse på højt niveau, tilgængelig hvor som helst og når som helst.

Et komplet udvalg af onlinekurser

Fra den specialiserede bachelorgrad til Executive og MBA-kurser er EDHEC Online baseret på en ny måde at lære, der tilbyder diplom- og certificeringskurser i ledelse om alle spørgsmål relateret til nye forretningsudfordringer. Uddannelsesprogrammerne leveres af EDHEC Business School-professorer og virksomhedseksperter, der bringer deres ekspertise og know-how.

En platform for ekspertise

EDHEC Business School er medstifter af den internationale Future of Management Education (FOME) i samarbejde med Imperial College London og 5 andre prestigefyldte Business Schools og universiteter i verdensklasse. Formålet med denne alliance er at revolutionere eksamensbeviser for fjernundervisning ved at kombinere teknologisk og pædagogisk knowhow.

Derudover beriger adskillige partnerskaber eller aftaler med centrale aktører i EdTech-verdenen den læringserfaring, EDHEC Online tilbyder.

Ved at oprette EDHEC Online positionerer EDHEC Business School sig på forkant med morgendagens multicampus-model. Vi tilbyder således vores studerende flere muligheder for diplomkurser på et højt niveau af akademisk og teknologisk ekspertise for at få succes i en verden, der ændrer sig hurtigt.
Benoit ARNAUD, associeret dekan, direktør for EDHEC Online

Et mål: at berige læringsoplevelsen

EDHEC Online giver EDHEC Business School mulighed for at give adgang til sit fremragende indhold til så mange studerende som muligt, drevet af betydelige digitale innovationer. EDHEC Online har udviklet et ”lokalt e-læringssystem”, der er baseret på 4 søjler og fokuseret på den studerende:

  • Dedikeret støtte fra EDHEC-professorer gennem 2 individuelle og gruppecoaching-sessioner pr. Måned,
  • Priviligerede interaktioner med EDHEC-professorer og akademiske mentorer under ugentlige møder i virtuelle klasseværelser og på onlinecampus,
  • Nye teknologier til skræddersyet læring (videoer, quizzer, mobil læring, online evalueringer osv.)
  • Innovative læringsoplevelser, hvad enten det er personligt eller eksternt (teambuilding, seminarer, forretningsspil osv.)

EDHEC Business School: træning af morgendagens ledere

Én ambition: gøre en indflydelse

Siden etableringen i 1906 af iværksættere er EDHEC Business School steget til de højeste internationale standarder takket være sin innovative og unikke pædagogiske tilgang.

Baseret på kulturen ”At bygge mennesker til at opbygge en forretning” og ”At lære ved at gøre” er dens pædagogik forpligtet til at genopfinde den uddannelsesmæssige oplevelse omkring studerende ved at tilbyde dem en bred portefølje af højuddannelse. Fra bachelorgrad (International BBA) til ph.d. inden for økonomi og alle kurser på kandidatniveau i grunduddannelse og efteruddannelse, uddanner EDHEC morgendagens ledere til at forstå erhvervslivets kompleksitet og at have en positiv indflydelse på erhvervslivet og samfundet som helhed.

EDHEC Overalt: 5 internationale universiteter og 1 online

Gennem sine fem campus: Lille, Nice, London, London, Paris, Singapore og dets online campus er EDHEC en af de 20 mest populære handelsskoler i Europa. EDHEC er nationalt og internationalt kendt og har et solidt ry for ekspertise inden for forskning og innovation. EDHEC fungerer som et ægte laboratorium af ideer og bringer innovative løsninger, der er meget værdsatte og omfavnede af virksomheder.

Vores kald er at imødekomme læringskravene fra vores studerende og partnere, både nationalt og internationalt. Gennem innovative og tværfaglige træningsprogrammer, vores højttalers engagement og ekspertise og et stærkt netværk, sigter vi mod at bidrage til vores studerendes personlige og faglige vækst.
Emmanuel METAIS, Dean EDHEC Business School

Rangordninger: international anerkendelse

På kun få år har en ekstraordinær vækstdynamik fremdrevet EDHEC Business School til de højeste internationale standarder med akademisk ekspertise og verdenskendte ekspertisecentre.

Akkrediteringer

Placeringer

  • Lille

Spørgsmål