Keystone logo

11 Online Diplom Programmer i Uddannelse Undervisning 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Uddannelse
  • Undervisning
Studieområde
  • Uddannelse (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Diplom Programmer i Uddannelse Undervisning

Studerende, der er interesserede i at udvide deres karrieremuligheder på deres egen tidsramme, kan overveje et eksamensprogram. Diplom programmer koster normalt mindre end traditionelle uddannelser og har ofte fleksible tidsplaner.

En studerende, der er interesseret inden for uddannelse, kan spørge: "Hvad er et eksamensbevis i undervisning?" Et undervisningseksamensprogram er et studieområde, der vil træne eleven i alle traditionelle aspekter af undervisning, såsom præsentation, klasseledelse, lektionsplanlægning , individualiseret styret læring, disciplin og karakterisering. Diplom programmer på dette område giver typisk certificering til at undervise i bestemte specialiserede områder eller felter.

Ud over fordelen ved at fremme uddannelse kan elever, der forfremmer et eksamensbevis i undervisning, også udvikle deres offentligt talende færdigheder. Deres kritiske tænkning evner kan også udfordres og forbedres. Forskere kan også lære meget om, hvordan det menneskelige sind virker, især i opbevaring af viden.

Et eksamensprogram i undervisning kan være meget overkommeligt i forhold til et fireårigt kollegium eller universitetsprogram. Mange kurser kan tages online, og eksamensbeviser fjerner normalt behovet for at tage generelle klasser. I stedet fokuserer de kun på kurser, der er nødvendige og relevante for emnet for eksamensbeviset.

Studerende, der modtager et eksamensbevis i undervisningen, kan have mange spændende karrieremuligheder. De kunne blive certificerede instruktører eller undervisere til mange forskellige typer virksomheder, eller de kunne være kvalificerede til at være lærerassistenter eller paraeducatorer i elementære eller sekundære klasseværelser. Med nogle yderligere kurser kan dette føre til en karriere som klasselærer eller administrator. Studerende, der tjener et eksamensbevis, kan endda være i stand til at administrere de samme kurser, de tog og instruere andre, der søger et eksamensbevis.

Diplom programmer i undervisningen kan tilbydes fra samfundskollegier eller tekniske skoler på deltid, heltid eller hybrid online / klasseværelse format. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.