Keystone logo

79 Online DBA Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration 2024

Filtre

Filtre

 • DBA
 • Handelsstudier
 • Virksomhedsadministration
Studieområde
 • Handelsstudier (79)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Online DBA Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration

  Erhvervspersoner, der gerne vil videreuddanne deres uddannelse, kan overveje at tjene en DBA eller en doktor i Business Administration. Denne kulminerende grad for erhvervsadministration kræver typisk omfattende forskning i ledelse eller lignende emner og en skriftlig afhandling. Det kan tage op til syv år at afslutte programmet.

  Studerende kan spørge, "Hvad er en DBA i Business Administration?" Formålet med denne grad er at hjælpe eleverne med at forstå anvendelsen af ​​forretningsteori til virkelige ledelsesforhold. Der kan være klasser i organisationsudvikling, strategisk planlægning, teknologisk innovation og informationssystemer. Nogle skoler kan tilbyde specialiseringsområder, såsom sundhedsstyring eller global supply chain management.

  En DBA i Business Administration kan give fremragende livskompetencer. Studerende kan blive dygtige motiverende højttalere og effektive kommunikatorer. De kan også lære strategisk langsigtet planlægning. Hver af disse færdigheder kan oversætte til succes i andre erhverv og karriere.

  Undervisning og gebyrer, skolens placering og længden af ​​programmet kan alle påvirke omkostningerne ved at tjene en DBA i Business Administration. Studerende skal sammenligne hver skoles tilbud for at finde det rigtige program for dem.

  Med en DBA i erhvervsøkonomi kan eleverne være i stand til at klatre virksomhedens stige og flytte ind i højere ansvarsområder. Sådanne job kan omfatte forretningsdriftspersonale, økonomichef, chefstekniker, administrativ servicechef og administrerende direktør. For dem der nyder akademi, kan der være muligheder for at blive ansat som professorer, provosts, admissions direktører eller universitetsadministratorer.

  Der er mange fine institutioner både hjemme og i udlandet, hvor eleverne kan tjene en DBA i Business Administration. Nogle universiteter kan tilbyde onlineklasser, aftenklasser eller sommerklasser til dem, der har brug for fleksibel planlægning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.