Cyprus International Institute of Management

Introduktion

Hvorfor vælge CIIM - Cyprus International Institute of Management

 • Tilbyder otte (8) akkrediterede masterprogrammer i erhvervslivet.
 • Rangeret som den bedste handelsskole på Cypern med 3 Palmes of Excellence af Eduniversal (2017-2019).
 • Internationalt fakultet fra topuniversiteter over hele verden og erfarne branchefolk.
 • Stærkt karriere-kontor (praktikophold, jobplaceringer og Erasmus-udvekslinger).
 • Et modulært system (ingen semestre) giver dig mulighed for at balancere studier og arbejdsliv.
 • Aftenkurser i Nicosia og Limassol.

CIIM - Cyprus International Institute of Management er en international handelshøjskole, der blev oprettet i 1990 af en gruppe forretningsledere og et team af fremtrædende akademikere, der repræsenterer nogle af verdens førende handelshøjskoler. Vores mål har været at trække på de bedste lærere i kandidatuddannelse uanset placering og stille deres talent og erfaring til rådighed på Cypern.

For at udføre sin mission har CIIM været banebrydende inden for den modulære uddannelsesmodel. Dette giver vores programmer enestående fleksibilitet, hvilket gør det muligt for studerende at fokusere på et bestemt emne inden for korte, men intensive tidsperioder. Dette giver valgfrihed, der er særligt velegnet til den studerendes behov.

Læringsresultater

 • Professionalisme og kan-gøre-holdning: Handle professionelt og vær lydhør i enhver situation og det miljø, de opererer i, acceptere udfordringer og finde hurtige og handlingsmæssige løsninger.
 • Effektiv ledelse: Lav målbare forskelle i deres miljø ved hjælp af analytiske, problemløsende og beslutningstagende færdigheder (sammen med menneskers færdigheder) til effektiv styring af deres enhed, virksomhed eller organisation.
 • Kreativ og iværksætter-tankegang: Identificer eksisterende muligheder, eller skab nye, ved anvendelse af intellektuel stringens, kritisk og innovativ tænkning; være villig til at tage rimelige risici for at skabe fælles værdi for sig selv, deres organisation og samfundet og behandle svigt som læringsmuligheder.
 • Interpersonelle færdigheder og følelsesmæssig og kulturel intelligens: Udvis visionært lederskab, effektiv kommunikation, samarbejde, teamwork og interpersonelle færdigheder; anerkende og acceptere individuel og kollektiv kulturel mangfoldighed ved at forfølge sammenkobling mellem forskellige etniske grupper, kulturer og befolkninger.
 • Internationalisering: Demonstrere bevidsthed og forståelse af globale problemer og forfølge internationale oplevelser og interaktioner.
 • Handlingsbar viden og livslang læring: Tilegne sig handlingsbar viden inden for et eller flere områder af forretningsstyring. Vær livslang elever gennem kontinuerlig personlig og professionel udvikling.
 • Etisk og socialt ansvar: Handler på en måde, der viser integritet, gennemsigtighed, respekt og andet etisk, socialt og samfundsmæssigt ansvar, idet du anerkender deres indbyrdes afhængighed og tilknytning til andre og med miljøet.

CIIM: Den nye måde at studere på!

CIIM arbejder omkring din tidsplan og ikke omvendt.

CIIM følger et innovativt og bekvemt system kaldet "Flexi Study" og klasser er baseret på et unikt tilmeldingssystem.

Flexi-undersøgelsessystem

 • Fordel 1: Vælg EN klasse ad gangen, du behøver ikke at følge semestre!
 • Fordel 2: Med Flexi Study System varer hver klasse cirka 1-2 uger!
 • Fordel 3: Kombiner arbejde og studier med praktiske nat- og weekendundervisning!

Kombiner arbejde og undersøgelse

Med praktiske nat- og weekendundervisning kan du fortsætte med at arbejde, mens du studerer. Din tidsplan tilpasses giver dig mulighed for at fortsætte din karriere, nyde din familie og studere på samme tid.

Klassevurderinger

For nogle klasser skal du tage en eksamen, og for nogle andre skal du aflevere en skriftlig opgave. Skriftlige opgaver afleveres ca. en måned efter det sidste klassemøde.

ECTS

 • Europæisk kreditoverførsels- og akkumuleringssystem
 • For at opgradere fra et studieprogram fra CIIM skal du akkumulere et bestemt antal ECTS-point (90 til MSC'er og 120 til MBA og MPSM).

Rolling Admissions

Ansøgninger om optagelse accepteres hele året. Der er ingen fast ansøgningsperiode eller en frist til at indsende din ansøgning. Når en ansøgning er modtaget, gennemgår skolen den, og den optagne studerende kan starte klasser ved at deltage i den næste klasse, der tilbydes.

Akkrediteringer og anerkendelser

CIIM - Cyprus International Institute of Management , en non-profit international handelshøjskole, der blev oprettet i 1990, har alle sine programmer godkendt af Cypernagenturet for kvalitetssikring og akkreditering i videregående uddannelse (DI.PAE) i overensstemmelse med standarder og retningslinjer leveret af det europæiske netværk for kvalitetssikring (ENQA).

Akkrediteringer og internationale samarbejder

CIIM MBA er internationalt akkrediteret af EPAS .. Vi tilbyder også en MSc i Human Resource Management (CyHRMA godkendelse), en MSc i Financial Services, en MSc i Business Management, en MSc i Education Leadership Management og MSc i Business Intelligence og Data Analytics og en kandidatgrad i finansiel lov og international beskatning.

Alle vores programmer er også blevet godkendt af Cyperns regerings akkrediteringsbureau. CIIM Executive Education er akkrediteret af verdenskendte organer, der garanterer den højeste kvalitet af uddannelses- og udviklingsprogrammer, der tilbydes på Cypern.

Vi fungerer som et CFA-partnerinstitut, ICAEW-partner inden for læring, Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) Accredited Training Provider og Institute of Directors (UK) Accredited Regional Training Center. For at udføre sin mission har CIIM været banebrydende inden for den modulære uddannelsesmodel. Dette giver vores programmer enestående fleksibilitet, hvilket gør det muligt for studerende at fokusere på et bestemt emne inden for korte, men intensive tidsperioder. Dette giver valgfrihed, der er særligt velegnet til den studerendes behov.

Placeringer

 • 21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

 • 3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

Spørgsmål