Keystone logo

9 Online Certifikat Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration 2024

Filtre

Filtre

  • Certifikat
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsadministration
Studieområde
  • Handelsstudier (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Certifikat Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration

Ofte kræves supplerende træning, når en person søger karriereudvikling. Certifikatprogrammer giver en vej til udvikling af en færdighed i et specialiseret fagområde. Afhængigt af kaldet kan et certifikat føre til højere løn eller kampagner.

Hvad er et certifikat i forretningsadministration? Dette certifikatprogram udstyre de studerende med den viden, der er nødvendig for at styre erhvervslivet i den offentlige og private sektor. De kan udvikle kompetencer inden for international forretning, ledelse, marketing, ledelse, menneskelige ressourcer og økonomi. Kursusarbejde kan omfatte emner som forretningsetik og arbejdspladspolitik, regneark og keyboardinghastighed og nøjagtighed.

Forskere, der arbejder mod et certifikat i erhvervsadministration, udvikler ofte en stærk færdighed i at skabe præsentationer og håndtering af lønninger, hvilket øger deres værdi på arbejdsmarkedet. Derudover kan de forbedre deres evne til at organisere, hvilket er nyttigt på forskellige områder af livet.

Omkostningerne ved et certifikat i erhvervsadministration varierer afhængigt af skole, geografisk placering, programvarighed og studiemateriale. Da undervisningen og afgiften varierer, er det bedst, at potentielle studerende kontakter finanskontoret for at få oplysninger om tilmeldingsomkostninger.

Personer, der tjener et certifikat i erhvervsadministration, kvalificerer ofte sig for en bred vifte af stillinger. Disse jobtitler omfatter programkoordinator, kontoradministrator, kontoadministrator, administrativ assistent og information desk clerk. Generelt er de højbetalende stillinger i økonomi, salgsstyring og forretningsaktiviteter. Samlet set er der stærk beskæftigelsesvækst på tværs af flere brancher. Et par sektorer med den højeste efterspørgsel efter kandidater på dette karriereområde omfatter menneskelige ressourcer og rekruttering; Informationsteknologi; ingeniørarbejde; kunde service; og PR, reklame og markedsføring.

Mange skoler over hele verden tilbyder et certifikat i business administration program. At tage online klasser er ideel til travle studerende, der har brug for en bekvem måde at fuldføre deres uddannelse på. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.