Keystone logo

3 Online Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Ledelsesstudier International forvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Naturvidenskabelig bachelor
 • Ledelsesstudier
 • International forvaltning
Studieområde
 • Ledelsesstudier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  See less

  Popular study format

  Popular education type

  Online Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Ledelsesstudier International forvaltning

  En bacheloruddannelse, BSc, eller Bachelor i Science, tager normalt omkring fire år at fuldføre. De store områder kan variere afhængigt af skolen, men denne grad fokuserer normalt på fagområder, der har en teknisk eller videnskabelig karakter og tilbyder kurser med vægt på praktisk anvendelse af de færdigheder, der læres.

  Hvad er en online BSc i International Management? Dette uddannelsesprogram forbereder eleverne til at blive ledere i en global sammenhæng. Studerende gennemfører kurser, der udsætter dem for ledelsesteori, internationale relationer, tværkulturel ledelse og forretningsret, økonomi og regnskab. Læring omfatter ofte praktikophold og studier i udlandet muligheder, samt workshops og seminarer med ledere. Programmet tager normalt omkring fire år at fuldføre på fuld tid.

  Studerende, der tager en bachelorgrad i international forvaltning, er kulturelt følsomme og diplomatiske.Disse færdigheder giver dem mulighed for at rejse og interagere med en bred vifte af mennesker. De er effektive beslutningstagere, der gør dem i stand til at være effektive i enhver arbejdspladsindstilling.

  En BSc i International Management kan have varierende omkostninger, især når en studerende går ind i programmet med forudgående kursusarbejde afsluttet. Adgangskontoret for en valgt skole kan give information om specifikke programudgifter baseret på hver enkelt studerendes behov.

  Karrieremuligheder for kandidater i dette program er gearet til arbejde i en international, tværkulturel ramme. Kandidater kan finde ledelsesstillinger hos multinationale selskaber, der har filialer over hele verden. De kan også yde konsulenttjenester til virksomheder, der opererer i fremmede lande. Mange globale ngo'er tilbyder også internationale ledelsesmæssige karrieremuligheder.

  En BSc kan forfølges gennem fjernundervisning med et online-program, som fungerer godt for studerende på steder over hele verden.Dette er især relevant for internationale studerende, der planlægger at arbejde i en global sammenhæng. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.