Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 20 Online Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Erhverv 2023

20 Online Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Erhverv 2023

Oversigt

En Bachelor of Science er en grad tjent ved en studerende, der har gennemført en række kurser i et bestemt fagområde. Når det tages online, kan kurserne undertiden være afsluttet den studerendes tempo. Den gennemsnitlige tid til at fuldføre denne grad er fire år.

Hvad er en online BSc i Business? Denne grad kan være meget fleksibel, ikke kun i læseplanen, men i den type job, en kandidat kan kvalificere sig til. Studerende kan være i stand til at vælge fra uddannelser, der specialiserer sig i regnskab, ledelse, international business, finans eller menneskelige ressourcer, blandt andre. Klasser kan omfatte introduktion til erhvervslivet, hvordan man kan finansiere en ny virksomhed, makroøkonomi og mikroøkonomi, lederskab og flere. Mens nogle kandidater vil ind i arbejdsstyrken, kan andre vælger at forfølge en højere grad.

Ud over at lære en bred læseplan, kan fordelene ved denne type grad gøre en kandidat mere beskæftigelsesmuligheder.Ved at studere, færdiggøre projekter og passerer tests online, kan en studerende udvikle stærke organisatoriske evner.

Afhængig af den institution, hvor man indskriver, kan de økonomiske omkostninger variere noget. Mens undervisningsafgifter, bøger og gebyrer kan ligne de samme kurser taget på campus, kan en studerende spare penge ved at studere fra hjemmet i stedet for at flytte til en ny by eller pendling dagligt.

Karriere muligheder til en kandidat med denne grad kan være talrige. Forretningsservice grader betragtes som værdifulde i stort set alle brancher, herunder finansiering, detail, engros, sundhedspleje og privat uddannelse. Potentielle arbejdsgivere kan være store selskaber eller små virksomheder, som ligger i hele landet og hele verden. Jobs, at en kandidat kan ansøge om omfatter ledelse, salg, markedsføring, regnskab, produktudvikling og personale associeret virksomhed.

Ved at tilmelde dig i en online college grad program, kan du være på vej til en ny karriere.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Handelsstudier
  • Erhverv
Studieområde
  • Handelsstudier (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat