We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

5 Online Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Valletta, Malta for 2024

Filtre

Filtre

  • Naturvidenskabelig bachelor
  • Malta
  • Valletta
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Kunststudier (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (1)
  • Fødevarestudier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Naturvidenskabelig bachelor Programmer i Valletta, Malta

Den smukke hovedstad Malta er Valletta kendt for at være hjemsted for nogle af de bedste uddannelsesinstitutioner. Universiteter som University of Malta er kendt for bred vifte af kurser og succesfulde alumni.

Malta er et lille, ø land i Middelhavet, der ligger syd for øen Sicilien, Italien. Malta har fremmet sig succesfuldt som en helt tosprogede nation for maltesisk og engelsk. Det tæller for mange uddannelsesinstitutioner i resten af ​​verden som et land, hvor engelsk er det første sprog, og de vil derfor ofte endda subsidiere de studerende til at gå der for at lære det. Langt størstedelen af ​​de maltesiske borgere taler engelsk til en meget høj standard.

En Bachelor of Science er en grad, der er perfekt for studerende, der ønsker at forbedre deres praktiske viden og erhvervserfaring. Modtagelse af en bachelorgrad kan hjælpe med at lede eleverne til større personlige og faglige muligheder.