Keystone logo

3 Online BBA Programmer i Turisme 2024

Filtre

Filtre

  • BBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online BBA Programmer i Turisme

En bachelor i erhvervsøkonomi (BBA) er en grad, der kan gennemføres i et tidsrum på tre til fire år, hvis ingen tidligere uddannelse er erhvervet. Studerende, der forfølger denne type grad, søger ofte at starte karriere i erhvervsadministration eller handel.

Hvad er en online BBA i turisme? Studerende, der deltager i programmet, er uddannet til at have de faglige færdigheder, der er nødvendige for at forfølge et antal karrierer i hospitalsbranchen. Læreplanen vil typisk omfatte kurser om teori såvel som praktisk træning og praktikophold. Studerende kan nyde læseplaner, der er skræddersyet til deres interesser og specialisering. Programdeltagere kan også lære at navigere i mangfoldighedsproblemer i branchen.

Studerende, der deltager i dette program, søger normalt færdigheder, som vil hjælpe dem med at starte deres karriere. En BBA i turisme kan hjælpe deltagerne med at udvikle færdigheder i effektiv kommunikation. Dette gælder for mundtlig og skriftlig kommunikation.Programmet kan også forbedre en persons problemløsning færdigheder og hjælpe dem med at udvikle stærke interpersonelle færdigheder.

Enkeltpersoner bør huske på, at hver institution fastsætter sine egne omkostninger. Undervisningen varierer efter skole og programlængde.

Turismen og gæstfrihedsbranchen er bred. Der er mange forskellige specialer og en bred vifte af karrieremuligheder. For eksempel kan nogle deltagere fortsætte med at være selvstændige. Nogle studerende vælger at starte deres eget rejsebureau eller tour guide selskab. Der er også dem, der kan vælge at blive freelance event planner. Andre karriere omfatter arbejde for et bæredygtigt turistbureau eller som ferierepræsentant.

En online BBA i turisme kan søges ud fra komforten hos den studerendes eget hjem. Derudover kan internationale skoler deltage uden at skulle rejse.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.