MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCourses
Keystone logo

0 Ernæringsvidenskab programs in Zürich

Filtre

  • BBA
  • Schweiz
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Ernæringsvidenskab
  • Zürich
  • Deltid
Studieområde
  • Sundhedspleje (0)
    • Tilbage til hovedkategori
    Placeringer
    Find flere lokationer
    Grad type
    Varighed
    Studietempo
    Sprog
    Sprog
    Studieformat

    0 Ernæringsvidenskab programs in Zürich

    Beklager, ingen programmer matcher dine anvendte filtre.

    Ryd filtre

    Online Deltid BBA Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Ernæringsvidenskab

    Zürich er hjemsted for over 60 tusinde mennesker på 20 universiteter og endog mere på andre videregående skoler. Det er også kendt for teknologi og anvendte videnskaber, primært ved at vinde præmier på europæiske og internationale konventioner, og ved at producere Noble prismodtagere.

    At studere ernæring kan være til gavn ikke kun for den studerende, men også for fremtidige kunder. Masterstuderende kan lære at opbygge sunde vaner med kosten. Disse erhvervede færdigheder kan derefter bruges til at undervise andre i personlig ernæringsmæssig sundhed.

    Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

    En Bachelor of Business Administration er en bachelor-grad, der kan optjenes i omkring tre til fire år. Ved at opnå en BBA, kan de studerende få den kritiske tænkning, tidsstyring, og lederegenskaber, de har brug for at være et aktiv for enhver arbejdsplads.

    Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.