Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Online Bachelors Programmer i Strategisk markedsføring 2023

1 Online Bachelors Programmer i Strategisk markedsføring 2023

Oversigt

Bacheloruddannelser tilbyder studie på college-niveau og har tendens til at være påkrævet af mange arbejdsgivere til job på jobniveau. De er normalt ikke så intensive som kandidatuddannelser, men kræver ofte en god del kurser og studier.

Hvad er en online bachelor i strategisk markedsføring? Denne grad uddanner generelt elever om emner som forbrugernes forbrug, erhvervelse og adfærd, og nogle programmer har en B2B eller business-to-business fokus. Studerende kan udøve forskningsmetoder og lære at analysere data til at markedsføre effektivt og forholde sig til forbrugerne. Kursuseksempler kan omfatte finansiel regnskabsføring, forretningsret, markedsføringsprincipper, forfremmelsesstrategi og forbrugeradfærd.

Studerende kan forbedre mange færdigheder, som de forfølge denne grad. Samarbejde hjælper for eksempel dem med at blive bedre holdspillere, og forsknings- og skrivefærdigheder hjælper med kritisk tænkning.Alle disse færdigheder gælder for mange beskæftigelsesmuligheder, der sætter kandidater op for succes på arbejdspladsen.

Det tager cirka fire år at fuldføre en bachelorgrad. Omkostningerne kan variere meget fra et land til et andet og fra en skole til en anden, så det er generelt vigtigt for de studerende at undersøge dette aspekt af deres uddannelse, før de ansøger.

Kandidater fra dette program går ofte ind på markedsførings- eller reklamemarkederne og vælger at forfølge stillinger som projektkoordinator, reklamekontochef, marketingkonsulent og reklame salgschef. Disse erhvervsfolk arbejder for alle typer virksomheder og nonprofits, herunder globale virksomheder og små, uafhængige virksomheder. Virksomheder inden for områder som medicin, sundhedspleje, produktudvikling og loven ansætter ofte uddannelsen kandidater.

Det er muligt for eleverne at fuldføre denne grad på fuld tid eller deltid.Fordi det er online, kan eleverne være i stand til at afslutte det hurtigere, end de ville personligt, eller de kan vælge at gå langsommere, mens de arbejder. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Bachelors
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Strategisk markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat