Keystone logo

2 Online Bachelors Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Jura 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelors
  • Jura
  • Generelle Juridiske Studier
  • Jura
Studieområde
  • Jura (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Bachelors Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Jura

En online bachelorgrad er en bacheloruddannelse ofte brugt som fundament for en karriere eller mere uddannelse. Studerende kan have brug for en studentereksamen, før der ansøges. Det kan tage mellem tre og fem år at gennemføre en bacheloruddannelse.

Hvad er en online bachelor i loven? Denne grad forbereder ikke kun de studerende til en potentiel karriere i loven felt, men det fokuserer også på andre omsættelige attributter de kan bruge på tværs erhverv. Nogle universiteter kan give de studerende at vælge en specialisering som indiansk lov, miljøret eller familieret. De centrale kurser for bacheloruddannelsen kan variere fra den ene skole til den næste, men kan omfatte politik, politik og regeringsførelse; køn, race, narkotika og magt i Højesteret; International lov; skrivning i praksis af loven; og juridisk analyse, skrivning og forskning.

Denne type grad er gavnligt, fordi det er grundlaget mange studerende har brug for at begynde at tænke som en advokat. Inden accepteret i en kandidatuddannelse, skal de studerende ofte udfylde en primær juridisk embedseksamen. Denne uddannelse kan også føre til en højere startløn eller hurtigere forfremmelser.

Omkostningerne ved en online bachelorgrad kan variere meget fra den ene skole til den næste. Nogle institutioner kan opkræve af kredit, mens andre har en fast pris for et semester. Kontakt skolen du tænker på at deltage for at få et bestemt blik på undervisning.

Når du har afsluttet en bachelor i jura, kan du være klar til at fortsætte din uddannelse og forfølge en lov grad. Men nogle elever tage en pause fra skole og blive indvandring officerer, international handel specialister, offer fortalere, menneskerettighedsforkæmpere officerer, virksomhedsetik officerer, politikere og politiske analytikere.Dine karrieremuligheder kan være dikteret af din fortid beskæftigelse og enhver anden uddannelse, du måtte have.

Når du har fundet ud af, hvilken type grad du ønsker at forfølge, skal du muligvis anvende. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.