Keystone logo

Filtre

 • Bachelors
 • Handelsstudier
 • Virksomhedsadministration
 • International virksomhedsadministration
Studieområde
 • Handelsstudier (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

1 Online Bachelors Programmer i International virksomhedsadministration 2024

  Online Bachelors Programmer i International virksomhedsadministration

  En bachelorgrad er en præstation, mange studerende arbejder på, mens de studerer i et bachelorprogram. Denne grad kvalificerer dem som ekspert på deres område og kan hjælpe dem med at opnå en kandidatgrad.

  Hvad er en kandidatuddannelse i International Business Administration? Det er en grad, der forbereder kandidater til at arbejde i erhvervslivet. Studerende, der er indskrevet i et internationalt forretningsøkonomisk program, skal uddanne sig med en bedre forståelse af ledelse, forretningsplanlægning, hvordan man udfører vellykkede revisioner og analyserer forretningsmæssige statistikker for bedre strategisk planlægning. De involverede kurser for at opnå denne grad omfatter typisk strategisk implementering, organisationsplanlægning, administration, talentopkøb, menneskelige ressourcer og finansiering.

  En Bachelor i International Business Administration kan forberede kandidater til at komme ind i erhvervslivet eller fortsætte med at forfølge videregående uddannelse. Succesfulde studerende kan også forbedre deres kommunikations-, ledelsesmæssige og offentlige talevidenskaber, hvilket kan gøre dem mere levedygtige jobkandidater i erhvervslivet.

  For at bestemme programomkostninger er en ting at overveje, om man skal studere heltid. Studerende, der er interesseret i en fuldstændig sammenbrud af omkostningerne, bør nå ud til forskellige skoler for mere information.

  Efter at have modtaget deres business bachelor s, kan eleverne have en række karrieremuligheder venter på dem. Nogle mulige karriere omfatter import og eksport specialist, international økonom, international bankmand, international affairs specialist eller ledelsesanalytiker. Kandidater har mange muligheder når det kommer til industrien også, herunder detailhandel og bank, finans eller gæstfrihed. Som med enhver erhvervskarriere kan kandidater, der ønsker at maksimere deres indtjeningspotentiale, kunne opnå fremskridt gennem styringsprogrammer.

  Mange bachelor programmer er tilgængelige over hele verden. Online studie kan være til gavn for dem med ikke-traditionelle tidsplaner eller nogen, som ikke kan forpligte sig til en traditionel collegeoplevelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.