Keystone logo

1 Online Bachelors Programmer i Markedsføring Markedsføring International markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelors
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • International markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Online Bachelors Programmer i Markedsføring Markedsføring International markedsføring

En bachelorgrad har tendens til at være nødvendig for mange højtstående job. Desuden skal studerende, der ønsker en dag at forfølge kandidat- eller ph.d.-grader, først udføre en bacheloruddannelse. Disse tilbydes ofte i både online og klasseværelse formater, der passer til mange studerendes behov.

Hvad er en online bachelor i international markedsføring? Denne grad hjælper generelt med at forberede eleverne til markedsføring på den internationale scene. Den uddanner dem på kulturelle overvejelser og på at styre en forskelligartet arbejdsstyrke. Derudover kan eleverne lære om at designe markedsføringsplaner og reklamekampagner og løse problemer med kommunikation, brand image, produktudvikling og international lovgivning.

Studerende, der modtager denne grad, har tendens til at nyde flere fordele. For eksempel har de ofte overførbare færdigheder som kommunikation, overtalelse og forskning. Disse kvaliteter er nyttige til karriereforbedring, især når man lige går ind i arbejdsstyrken.

Det er usandsynligt, at omkostningerne ved denne grad er nøjagtigt de samme på nogen to skoler. Overvejelser at huske på omfatter geografisk region og programlængde. Studerende kan spare penge på leveomkostninger med online-programmer, men de skal stadig generelt undersøge undervisningsomkostninger.

Efter eksamen med en bachelor i international markedsføring begynder mange studerende karriere med titler som salgschef, marketingforfatter, indholdskritiker, tekstforfatter, projektudvikler eller iværksætter. En marketingassistent kan for eksempel hjælpe med at koordinere en virksomheds globale marketingindsats eller fokusere på marketingindsats i et bestemt land eller lokalitet. Disse kandidater kan arbejde i en bred vifte af industrier som e-handel, teknologi, forskning og udvikling, nonprofit og regering.

Der kan være mange fordele ved at forfølge denne grad online, som for eksempel at fortsætte med at arbejde eller tage sig af en familie.Lær mere om, hvordan din fremtid kan se ud med en bachelorgrad. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.