Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Online Bachelors Programmer i Erhverv og økonomi 2023

1 Online Bachelors Programmer i Erhverv og økonomi 2023

Oversigt

En online bachelorgrad er et populært grad for studerende, der har en familie eller som ønsker at arbejde, mens få en uddannelse. De fleste programmer kan afsluttes helt online i alt fra tre til seks år.

Hvad er en online bachelor i Business and Economics? Dette program fokuserer på erhvervslivet og økonomiske begreber, der hjælper med at løse økonomiske og ledelsesmæssige problemstillinger. Hvert program varierer i sin klasse tilbud, men kurser i økonomi og finansiering er normalt i centrum. Typiske klasser ofte omfatter regnskab, organisatorisk adfærd, små business management, erhvervsret, forbruger økonomi, finansiel planlægning, statistik, mikroøkonomi, bank- og pengepolitik. Nogle programmer kan også tilbyde praktikplads muligheder.

En af fordelene ved at tjene denne grad er, at eleverne udvikler en effektiv kommunikation og kritisk tænkning, der forbereder dem til en række forskellige livssituationer.Optjening en bachelorgrad forbereder også studerende, der ønsker at fortsætte på og tjene deres MBA.

De specifikke omkostninger forbundet med at tjene en bachelorgrad varierer afhængigt af skolen. Mens institutioner over hele verden tilbyder online grader, kan faktorer som omdømme og program varighed i høj grad påvirke undervisning. Eleverne skal gennemføre deres egen forskning og opkald skoler, der interesserer dem for at spørge om, hvad der vil økonomisk være påkrævet. Nogle skoler kan også tilbyde stipendier eller lån.

Lærde, der afslutter med en virksomhed og økonomi grad er ofte parat til at arbejde i en række offentlige organisationer og virksomheder. Typiske arbejdsgivere omfatter forskellige størrelser virksomheder, offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner og almennyttige organisationer. Sample karriere kan omfatte bankmand, revisor, økonom, forsikring specialist, offentlige sektor specialist, revisor, finansiel analytiker og produktchef.

Start din virksomhed karriere på dine egne betingelser ved at finde en ideel skole og program. Der har aldrig været et bedre tidspunkt for online-programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Bachelors
  • Økonomi
  • Økonomi
  • Erhverv og økonomi
Studieområde
  • Økonomi (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger