Keystone logo

6 Online BA Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde Rådgivning 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Samfundsvidenskab
  • Socialt Arbejde
  • Rådgivning
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online BA Programmer i Samfundsvidenskab Socialt Arbejde Rådgivning

En Bachelor of Arts er ofte den første grad, der kan nås, når du begynder din videregående uddannelse. At tjene denne type grad åbner mange karrieremuligheder, selv om det også er muligt at fortsætte din uddannelse for at opnå en kandidatgrad.

Hvad er en BA i rådgivning? Rådgivere er vigtige fagfolk for alle uddannelsesniveauer og mange områder uden for skolen. Denne grad giver en bred knowledgebase for at forberede dig til at indtaste dette felt, selv om der er mange specialer du kan vælge. Selvfølgelig skal du bestemme, hvilken alder du ønsker at rådgive, men der er også specialiserede rådgivere til ægteskab, rehabilitering eller mental sundhed. Studier omfatter normalt psykologi, kommunikation, etik og børneudvikling.

De færdigheder, du udvikler, når du er på bacheloruddannelse, er blandt de mest gavnlige aspekter af studiet. Rådgivningsprogrammer hjælper dig med at styrke dine interpersonelle kommunikationsfærdigheder, kritisk tænkning og evaluering og organisatoriske evner, som alle kan hjælpe din eventuelle karriere.

Før du tilmelder dig i et BA-program, skal du forstå, at prisen varierer. Det er en god ide at grundigt undersøge undervisningen af ​​dit ønskede program. Se på, hvordan landet du er i, og den skole du har valgt, påvirker prisen.

Der er mange forskellige karriere, der kan indtastes med en grad i rådgivning. Den mest almindelige holdning er rådgiver, selv om du har mange valgmuligheder for, hvilken slags rådgiver du ønsker at blive. Det er muligt at blive en skole rådgiver, ægteskab rådgiver, forhold rådgiver, rehabiliteringsrådgiver, mental sundhed rådgiver eller stofmisbrug rådgiver. Du kan også vælge at blive en lærer eller fakultet medlem.

Den første ting du bør gøre, hvis du vil studere rådgivning, er at finde et program, der opfylder alle dine behov. Hvis du har en travl tidsplan, skal du overveje online studie muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.