Aston University Online

Introduktion

Hvorfor Aston?

Industry influencers studerer på Aston.

Aston giver en velafrundet elevoplevelse.

Siden 1947 har Aston University produceret kandidater, der har gjort en betydelig indflydelse inden for deres erhvervssektor. Aston er fokuseret på elevoplevelsen. I 2016 viste National Student Survey 89 procent overordnet elevtilfredshed med Aston. Sunday Times Good University Guide rangerer Aston i top 30 ud af 120 britiske universiteter for studerendes erfaring. Aston klasser er designet til at give eleverne mulighed for at deltage i et mangfoldigt, internationalt fællesskab af nuværende studerende og alumner. Samtidig skræddersyr Astons onlineoplevelse resultater og udvikling til dine professionelle behov.

Aston kandidater er ønskelige for arbejdsgivere.

Aston-kandidater har en ansættelsesegnethedsvurdering på 82 procent (Times/Sunday Times University Guide 2017) og er blandt de 20 bedste i verden for Distance Online MBA'er (QS University Rankings 2018). Kandidater slutter sig til et velforbundet fællesskab, da 78,8 procent af Aston-kandidater finder et job eller yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen (2017 University Guide). Aston er et Top 10-universitet i Storbritannien for kandidater, der opnår professionelle job, ifølge undersøgelsen Destinations of Leavers from Higher Education. QS Employability-rangeringer placerer Aston i top 20 i Storbritannien for Graduate Employability.

Astons læringsfællesskab er forskelligartet.

Aston rangerer i Top 10 i Storbritannien og i Top 30 for International Outlook. Aston University Online rekrutterer en bred vifte af professionelle studerende rundt om i verden. Derudover Aston University Online Academics sig inden for deres felter med fem QS-stjerner, og de er på andenpladsen i Storbritannien for Teaching Quality (THE, Teaching Excellence Framework).

Du kender fordelene ved at studere på Aston; Tag nu det næste skridt ved at lære mere om vores Handelsskole. Aston University Online tilbyder en bred vifte af postgraduate programmer, herunder en online MBA fra en tredobbelt akkrediteret Business School.

Scholarships and Funding Option 2

Akkrediteringer

Ranglister

At skabe morgendagens ledere, i dag

Aston University Online er målrettet fagfolk og enkeltpersoner, der har etableret sig inden for deres områder og ønsker at arbejde mod det næste skridt i deres karriere. I mere end 60 år har Aston høstet respekt og er blevet anerkendt for sin fortræffelighed, herunder:

 • Guardian University of the Year 2020
 • QS femstjernede rangering for fremragende kvalitet
 • Seks postgraduate programmer rangeret i Top 50 i Europa — Eduniversal Best Masters 2016
 • I eksklusive 1 procent af tredobbelt akkrediterede handelsskoler
 • Business and Management Studies-program i Top 100 — QS World Ranking by Studies
 • 100 procent for Research Impact — Research and Excellence Framework
 • En af kun tre handelsskoler i Storbritannien, der har opnået Gold Level Small Business Charter Award

Handelshøjskolen skaber karriereklare kandidater, der mestrer de nødvendige færdigheder til nutidens konkurrenceprægede markedsplads. Færdigheder fremhævet omfatter:

 • Forhandling
 • Meddelelse
 • Ledelse
 • Samarbejde
 • Innovativ tænkning

Med en bred vifte af moduler og en mangfoldig elevpopulation tilbyder Aston studerende et online læringsfællesskab. Studerende kan opbygge deres netværk med jævnaldrende og instruktører, mens de nyder bekvemmeligheden ved en online grad. Designet til arbejdende professionelle og travle voksne elever, kan eleverne tage undervisning 24/7, når det passer dem og afslutte nogle grader på så få som to år.

En online grad fra Aston University bærer det samme ry for akademisk ekspertise og karriereklar fokus, som arbejdsgiverne ønsker.

Placeringer

 • Aston University, B4 7ET, Birmingham

Spørgsmål