Arizona State University

Introduktion

Arizona State University har udviklet en ny model for det amerikanske forskningsuniversitet, der skaber en institution, der er forpligtet til ekspertise, adgang og gennemslagskraft - New American University. ASU's charter, der blev vedtaget i 2014, er planen for denne transformation.

ASU er et omfattende offentligt forskningsuniversitet, målt ikke efter hvem det udelukker, men af hvem det inkluderer og hvordan de lykkes; fremme forskning og opdagelse af offentlig værdi; og påtage sig grundlæggende ansvar for den økonomiske, sociale, kulturelle og generelle sundhed i de samfund, den tjener.

"For at vores samfund kan opnå sit ideal, kan der ikke være en ulige fordeling af dets vigtigste aktiv - uddannelse."

– Michael M. Crow, præsident, Arizona State University

Den uddannelsesmæssige erfaring på ASU er en fordybelse i en levende-lærende akademisk virksomhed - en tankegang fokuseret på innovation og entreprenørskab, og et dybt engagement i at tjene den offentlige interesse i en tid med hurtige og komplekse samfundsændringer. Nationalt og internationalt anerkendt rangerer ASU konsekvent blandt de allerbedste i næsten enhver kritisk måling af studerendes succes, resultater af banebrydende forskning og indflydelse i de samfund, den tjener.

Historie

Den 8. februar 1886 - næsten 30 år før Arizona fik status som stat - åbnede Territorial Normal School, Arizonas første højere uddannelsesinstitution, sine døre for 33 studerende i en bygning med fire klasseværelser i Tempe.

Fra en ydmyg begyndelse og gennem en række navneændringer, der førte til en afstemning af folket i 1958 og en 2-til-1 sejrsmargin for fremrykningen af Arizona State College til Arizona State University , har ASU's århundrede-plus bane ført til det bliver anerkendt som det "mest innovative" universitet i landet af US News & World Report - seks år i træk.

Statistik

 • Mere end 61.600 studerende søgte som kommende førsteårsstuderende til ASU for efterårssemesteret 2021.
 • Mere end to tredjedele af førsteårsstuderende optaget til efteråret 2021 havde uvægtede GPA'er på 3,42 og derover.
 • 89% af ASU bachelorstuderende modtog en vis grad af økonomisk bistand i efteråret 2020.
 • 33 % af ASU-studerende modtog Pell Grants i efteråret 2020.

Adgang

Til fordybelse på campus i efteråret 2021 tjente 80 % af førsteårsstuderende, der er indbyggere i Arizona, et af ASU's bedste akademiske stipendier, samlet kaldet New American University Scholarships.

Den mest forskelligartede klasse nogensinde, 46% af ASU's kommende førsteårsstuderende i efteråret 2021 kom fra minoritetsbaggrunde.

Som afspejler ASU's forpligtelse til adgang til videregående uddannelser er 30 % af ASU's studerende førstegenerations universitetsstuderende.

ASU rangerer nr. 1 blandt statens offentlige universiteter for sin fastholdelsesrate på 86,2 % af førsteårsstuderende.

Studerende i Barrett, The Honours College ved ASU har i gennemsnit en vægtet high school GPA på 4,29. Treoghalvfjerds procent af de næsten 1.100 National Scholars, der er tilmeldt ASU, er Barrett-studerende, inklusive 402 National Merit Finalists og 392 modtagere af College Board Recognition Program for studerende, der er afroamerikanske eller sorte, latinamerikanske eller latinamerikanske, indfødte, eller som deltager skole i et landområde eller en lille by.

Akademikere

ASU tilbyder mere end 400 akademiske bacheloruddannelser og hovedfag ledet af ekspertfakultet i højt rangerede gymnasier og skoler.

Gennem mere end 450 kandidatuddannelser og certifikater arbejder ASU master- og ph.d.-studerende direkte med landets bedste forskere.

US News & World Report rangerer 86 ASU-uddannelser i top 25 i landet, herunder 39 programmer rangeret i landets top 10.

ASU er rangeret top 10 nationalt for bedste online bacheloruddannelser af US News & World Report. Det tilbyder næsten 300 online-grads- og certifikatprogrammer undervist af det prisvindende ASU-fakultet.

  Rankings

  Highly ranked

  • 400+‘prestigious faculty’ National Academies-honored faculty
  • 1,000+ scholars National student scholars
  • 87 elite programs Ranked in the top 25 in the U.S., including 39 in the top 10
  • 270+ athletic championships National and conference titles
  • $4.48 billion FY21 economic impacts of $4.48 billion on the state’s gross product
  • 559,300+ alumni Leading, shaping, changing our world

  Recognized by U.S. News & World Report as the country’s most innovative school, Arizona State University is where students and faculty work with NASA to develop, advance, and lead innovations in space exploration.

  This is where Nobel laureates and Pulitzer Prize winners teach master learners. This is where nationally ranked and internationally ranked programs prepare next-generation innovators to thrive while advancing pioneering research, strategic partnerships, entrepreneurship, and economic development.

  ASU’s nationally ranked programs inspire the top-qualified graduates and have positioned the university as a “top-tier” recruiting and hiring institution by more than 50 of the country’s top corporations, according to professional recruiters and rankings services around the world.

  Placeringer

  • 411 N Central Ave, Ste 750, 85281, Central City

  • 4701 W Thunderbird Rd, Glendale, AZ 85306, United States, 85123, Arizona City

  • University Center, 411 N Central Ave, Phoenix, AZ 85004, USA, 85004, Tempe

  Spørgsmål