Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Online Deltid Britisk A-level Programmer i Wolverhampton, Det Forenede Kongerige 2023

3 Online Deltid Britisk A-level Programmer i Wolverhampton, Det Forenede Kongerige 2023

Oversigt

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Britiske skoler bruger A-niveauer til at afgøre, om en studerende er klar til at studere på universitetets niveau. En høj score på disse eksamener kan være nøglen til at indtaste et ønsket bachelorprogram.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.

Læs mere

Filtre

  • Britisk A-level
  • Det Forenede Kongerige
  • Wolverhampton
  • Deltid
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Kunststudier Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier Handelsstudier Fødevarestudier
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger