Web Development Immersive Remote Course

Generelt

Program beskrivelse

Hele dagen, fem dage om ugen. Daglige live instruktion, online fra hvor som helst der virker for dig.

Break til webudvikling i 13 uger

Vores strenge og interaktive virtuelle klasseværelse vil hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, du har brug for til at blive en fuldstabel webudvikler.

Oplev GA Campus, Praktisk

Lær det samme tidsprøvede læseplan, som over 3.000 campus alumni har gennemført, tilpasset til live, online-læring.

Få kvalificeret

Master tech mest efterspurgte færdigheder, som JavaScript, Git og Rails, som du bygger en professionel portefølje af rigtige hjemmesider og data-drevne apps.

Få ansat

Start din nye karriere med hjælp fra din dedikerede karriere coach, hvem vil være der for at guide dig hvert trin i vejen.

Vores flagskibs kursus kommer til dig

Med vores brancheførende online læringsplatform får du den fulde fordybende klasseværelse oplevelse - tilpasset til live, fjernundervisning - hvor som helst du vælger.

Engager

Mikroforelæsninger, interaktivt gruppearbejde og en 6: 1 lærer-til-elev-ratio er alle designet til at holde din opmærksomhed og hjælpe dig med at holde dig oven på læseplanen.

Live kommunikation

Stil spørgsmål, få feedback og interagere med dine klassekammerater og TA'er - alt i realtid. Engagere på en række måder, herunder live chat, stemme og video til at arbejde på forståelse, løsninger og projekter.

Arbejdsplads Simulation

På dit dedikerede arbejdsområde oplever du, hvordan det er at arbejde og samarbejde som en udvikler i et interaktivt, virkeligt kodende miljø.

Karrierestøtte

Få fat i vores globale arbejdsgiver netværk af over 2.000 ansættelsespartnere og arbejde med din dedikerede karriere coach for at udvikle en jobsøgning strategi, der vil hjælpe med at få dig ansat.

Graduate Perks: WeWork

WDIR grader får tre måneders gratis Vi Medlemskab fra WeWork. Nyd kuraterede lokale arrangementer, forbinde med et globalt fællesskab af fagfolk og tjenester, og book arbejdsområde på 100 steder over hele verden.

Hvad du vil lære

Vi lærer de færdigheder, du har brug for til at starte din karriere som udvikler og en livslang lærer. Fra programmeringsgrundlag til lancering af komplette webapps, lærer du at løse problemer med kode, mens du anvender bedste praksis i branchen i et samarbejdsmiljø.

Programmeringsgrundlag

Forstå, hvordan du opretter dit udviklingsmiljø, arbejder effektivt som en udvikler og gør dine projekter til en succes. Lær programmeringsgrundlag, sammen med det grundlæggende i computing, netværk og datastrukturer.

Grundlæggende om produktudvikling

Definer, hvad en bruger skal kunne gøre med din app, model dine data på passende vis, udvikle enkle wireframes og lær at spore en samarbejdsproces med versionskontrol.

Front-End Webudvikling

Før du begynder at arbejde med banebrydende biblioteker og rammer, få en forståelse for, hvordan du skriver højkvalitets JavaScript-kode. Lær at opbygge en dynamisk, front-end til din webapplikation ved hjælp af et moderne JavaScript-bibliotek, og brug CSS til layout og stil din ansøgning.

Back-End Webudvikling

Bygg webapplikationer fra bunden ved hjælp af Ruby on Rails, et moderne websprog og MVC-ramme. Byg kvalitet API'er ved hjælp af Node.js og integrere data fra andre apps (som Twitter eller Yelp) i dit projekt.

Arbejder med hold

Lær at samarbejde med andre for at producere software af høj kvalitet, når du arbejder med et team for at udvikle, vedligeholde, ændre og sikre en applikation.

Studieliv

Få det fulde klasseværelse og fællesskabserfaring gennem en blanding af præsentationer, interaktive laboratorier og projektsamarbejde. Ingen to dage ser nøjagtig ens ud, men her er et eksempel på, hvordan din dag kunne se ud.

Byg din portefølje

Du gennemfører flere projekter, herunder et primært porteføljeprojekt, der hjælper dig med at starte din jobsøgning med tillid.

Karrierevejledning

Vi giver hver af vores immersive kandidater adgang til jobberedskabsuddannelse, muligheder for at udnytte nye færdigheder og forbindelser til arbejdsgivere.

Karriere Coaching

Optimer dit resumé med støtte fra en online karriere coach.

Arbejd en-til-en for at udvikle en tilpasset jobsøgsstrategi.

Jobsøgning Prep

Lær teknikker og strategier, der hjælper dig med at udarbejde interviews.

Udvikl din jobsøgningsværktøj i en række online workshops.

Netværksmuligheder

Få adgang til vores netværk af arbejdsgivere via GAs eksklusive jobbræt.

Forbinde med over 25.000 kandidater i vores voksende alumni netværk.

Fund Your Future

Har du brug for betalingshjælp? Vores finansieringsmuligheder giver dig mulighed for at fokusere på dine mål i stedet for de hindringer, der holder dig ude af at nå dem.

Klatre

Ansøg om 3-årig, fast rente, fortjeneste-baseret lån¹ til din undervisning og leveomkostninger. Nuværende indtægt er ikke indregnet i finansieringsgodkendelse til Immersive Students.

¹ Skal være en amerikansk statsborger eller fast bosiddende godkendelse i afventning af opholdssted.
Finansieringsmulighederne varierer i hvert marked og er kun tilgængelige for studerende, der er accepteret i vores programmer.
Kontakt en lokal admissionsofficer for mere info.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

General Assembly is a pioneer in education and career transformation, specializing in today’s most in-demand skills. The leading source for training, staffing, and career transitions, we foster a flou ... Læs mere

General Assembly is a pioneer in education and career transformation, specializing in today’s most in-demand skills. The leading source for training, staffing, and career transitions, we foster a flourishing community of professionals pursuing careers they love. Minimer
New York , Atlanta , Austin , Boston , Chicago , Dallas , Denver , Los Angeles , Santa Monica , Irvine , New York , Providence , San Francisco , San Jose , Seattle , Washington , Arlington , London , Hong Kong , Singapore , Brisbane , Melbourne , Sydney , USA Online + 23 Mere Mindre