Level 3 University Foundation Programmet er en 120-kredit 'A-Level' tilsvarende kvalifikation, som hjælper eleverne med at lære nøglekoncepter og en række ledelsesprocedurer, der kræves for at arbejde inden for en virksomhed. Det er udviklet specifikt til at give den viden, der er nødvendig for, at eleverne kan arbejde effektivt, både som enkeltpersoner og i hold indenfor virksomheden. At være i stand til at udvikle gode business management færdigheder er afgørende for enhver virksomhed.

Niveau 3 Diploma Business Management består af 6 moduler og 6 skriftlige opgaver, hvert modul består af cirka 40 guidede læretimer. Under afslutningen af ​​eksamensbeviset vil de studerende have adgang til forskellige undersøgelsesressourcer, såsom vejledningsunderstøttelse og webinarer, et socialt læringsforum og yderligere materialer til hjælp ved afslutningen af ​​deres kandidatkursus.

Efter afslutningen af ​​kurset modtager eleverne en ATHE Level 3 Business Management kvalifikation, som er fuldt reguleret af Ofqual. Studerende vil derefter have mulighed for at ansøge om optagelse til et komplet bacheloruddannelsesprogram fra en række britiske universiteter. Alternativt kan eleverne vælge at studere vores Level 4/5 Extended Diploma i Management og derefter fortsætte med at færdiggøre en Undergraduate Top Up på en række britiske universiteter.


Kursgebyrer

Gebyret for at deltage på niveau 3 kursus er £ 1500 .

Studerende kan foretage betaling ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

 • Kredit- eller betalingskort
 • Bankoverførsel
 • Interessefri månedlige afdrag
 • Paypal
 • vestlige Union

Omkostningerne inkluderer:

 • Alt kursusmateriale, herunder online moduler og skriftlige opgaver.
 • Personlig vejledningstjeneste med 1-2-1 Skype sessioner
 • Dedikeret studiestøtte
 • Adgang til et online Social Learning forum
 • Opgave mærkning og feedback
 • GRATIS NUS Ekstra kort værd at £ 12.00
 • GRATIS bærbar computer
 • Gratis CV Skrivehjælp efter afslutning af kurset.


Kursusoversigt

Niveau 3 kursus består af 6 moduler og 6 skriftlige opgaver. Hvert modul består af 40 guidede læretimer materiale med yderligere 30-50 timer værd af valgfrie materialer, der består af anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger, internetressourcer og selvtestøvelser.

Efter afslutningen af ​​modulerne får de studerende adgang til opgaverne. Opgaverne er ca. 5000-8000 ord hver. Studerende ydes støtte til modulerne og opgaverne via 'Tutor'-sektionen på læringsplatformen.

Opgavens enheds titler, som eleverne skal færdiggøre for niveau 3 kurset er:

 1. Forvaltning af forretningsdrift
 2. Maksimering af ressourcer til opnåelse af forretningssucces
 3. Erhvervsmiljøet
 4. Forvaltning af mennesker i organisationer
 5. Arbejder i hold
 6. Effektive Business Communications

Mere information om niveau 3 enheder findes her https://athe.dk/level-3-business/


Er jeg berettiget til dette program?

Dette kursus er bedst egnet til personer, der er mindst 16 år gamle, har en videregående uddannelse og ønsker at gå videre på en uddannelse på universitetet eller i Undergraduate Level 4/5 Extended Diploma i Management med Online Business School .


Universitetsprogression

Efter afslutningen af ​​dette kursus vil de studerende have mulighed for at ansøge om optagelse i et fuldt BA-uddannelsesprogram fra en række britiske universiteter. Alternativt kan eleverne vælge at studere vores Level 4/5 Extended Diploma i Management og derefter fortsætte med at færdiggøre en BA Top Up på en række britiske universiteter.

University of Sunderland - På Campus

 • BA (Hons) Virksomhed og ledelse (år 1) - £ 9250

Birmingham City University - På Campus

 • BA (Hons) Marketing (Professional Practice) gebyr 9.000 £, varighed Fuldtid 3 år
 • BA (Hons) Business - en progression fra ATHE Level 3 Diplom i Business, gebyrer £ 9.000 (UK eller EU) eller £ 12.000 (international), varighed Fuld tid 3 år / Sandwich 4 år
 • BSc (Hons) Business Accountancy, gebyrer £ 9.000 (UK eller EU) eller £ 12.000 (international), varighed Fuld tid 3 år / Sandwich 4 år
Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Online Business School »

Senest opdateret February 12, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
420 - 540 timer
Deltid
Fuldtid
Price
1,500 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding