Virksomhedsledelse, Universitetsfondsprogrammet (niveau 3)

Online Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Virksomhedsledelse, Universitetsfondsprogrammet (niveau 3)

Online Business School

Level 3 University Foundation Programmet er en 120-kredit 'A-niveau' ækvivalent kvalifikation, som hjælper eleverne med at lære nøglekoncepter og en række forvaltningsprocedurer, der kræves for at arbejde inden for en virksomhed; Det er blevet specielt udviklet til at give den viden, der kræves for, at eleverne kan fungere effektivt, både som enkeltpersoner og i hold indenfor virksomheden. At være i stand til at udvikle gode business management færdigheder er afgørende for enhver virksomhed.

Niveau 3 Diploma Business Management består af 6 moduler og 6 skriftlige opgaver. Hver modul består af ca. 40 guidede læretimer. Mens du har gennemført eksamensbeviset, vil eleverne have adgang til forskellige studieressourcer, såsom vejledningsstøtte og webinarer, en social læringsforum og yderligere materialer til at hjælpe i færdiggørelsen af ​​deres graduate business kursus.

Efter afslutningen af ​​kurset modtager eleverne en ATHE Level 3 Business Management kvalifikation, som er fuldt reguleret af Ofqual. Studerende vil derefter have mulighed for at ansøge om optagelse til et fuldt bacheloruddannelsesprogram fra en række britiske universiteter. Alternativt kan eleverne vælge at studere vores Level 4/5 Extended Diploma i Management og derefter fortsætte med at færdiggøre en Undergraduate Top Up på en række britiske universiteter.

Kursgebyrer

Gebyret for tilmelding på niveau 3 kursus er £ 1200 .

Studerende kan foretage betaling ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

 • Kredit- eller betalingskort
 • Bankoverførsel
 • Interessefri månedlige afdrag
 • Paypal
 • Den vestlige union

Universitetsprogression

Efter afslutningen af ​​dette kursus vil eleverne have mulighed for at ansøge om optagelse på et komplet BA-uddannelsesprogram fra en række britiske universiteter. Alternativt kan eleverne vælge at studere vores Level 4/5 Extended Diploma in Management og derefter fortsætte med at færdiggøre en BA Top Up på en række britiske universiteter.

University of Sunderland - På Campus

BA (Hons) Virksomhed og ledelse (år 1) - £ 9250

Birmingham City University - På Campus

BA (Hons) Marketing (Professional Practice) gebyr 9.000 £, varighed Fuldtid 3 år

BA (Hons) Business - Progression fra ATHE Level 3 Diplom i Business, Gebyrer £ 9.000 (UK eller EU) eller £ 12.000 (International), Varighed Fuldtid 3 år / Sandwich 4 år

BSc (Hons) Business Accountancy, gebyrer £ 9.000 (UK eller EU) eller £ 12.000 (international), varighed Fuld tid 3 år / Sandwich 4 år

Kursusoversigt

Niveau 3 kursus består af 6 moduler og 6 skriftlige opgaver. Hvert modul består af 40 guidede læretimer materiale med yderligere 30-50 timer værd af valgfrie materialer, der består af anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger, internetressourcer og selvtestøvelser.

Er jeg berettiget til dette program?

Dette kursus er bedst egnet til personer, der er mindst 16 år gamle, har en videregående uddannelse og ønsker at gå videre på en uddannelse på universitetet eller i Undergraduate Level 4/5 Extended Diploma i Management med Online Business School .

Niveau 3 modul liste

Forvaltning af forretningsdrift

Effektiv styring af forretningsaktiviteterne i en organisation er nøglen til dens overordnede succes. Ingen organisation vil være i stand til at nå sine målsætninger uden effektiv styring af sine aktiviteter. Dette modul er opdelt i seks sektioner, der hver især omhandler et aspekt af ledelsen af ​​forretningsaktiviteter.

Maksimere ressourcer

En organisation, der ikke giver tilstrækkelig opmærksomhed til dets brug af ressourcer, vil vise sig at være urentabel over tid. Ved at være opmærksom og forsigtig kan enhver organisation opnå betydelige gevinster fra forvaltningen af ​​sine ressourcer.

Erhvervsmiljøet

En god forståelse for det miljø, som en organisation driver i, er et værdifuldt aktiv for ledelsen. For at træffe effektive beslutninger er det vigtigt for ledere at være opmærksomme på de faktorer, der påvirker miljøet og de fordele, der kan opnås ved at bruge miljøets natur til god effekt. Uden sådan viden er det let at fejle konsekvensen af ​​eventuelle handlinger.

Forvaltning af mennesker i organisationer

Effektiv styring af personer i en organisation er afgørende, hvis organisationens mål skal nås. Folk repræsenterer organisationens enkelt vigtigste ressource, og deres behov skal forstås og respekteres.

Arbejder i hold

Moderne organisationer bruger muligheder for teamwork så meget som muligt, da dette er en effektiv og velprøvet metode til at få den bedste præstation fra medlemmer af arbejdsstyrken. Hold kan være involveret i alle aktiviteter i en organisation - lige fra produktion til finansiel beslutningstagning. Dette modul ser på rollen som hold inden for organisationer og hvordan det menneskelige element interagerer.

Effektiv forretningskommunikation

God kommunikation er afgørende for enhver organisation for at kunne videregive oplysninger fra en person til en anden. Dette modul forklarer behovet for effektiv kommunikation og demonstrerer, hvordan dette kan opnås inden for et arbejdsmiljø.

Skriftlige opgaver

ATHE Level 3 Diploma i Business har 6 moduler og 6 skriftlige opgaver. Efter afslutningen af ​​modulerne får de studerende adgang til opgaverne. Opgaverne er ca. 3000-5000 ord hver. Studerende ydes støtte til modulerne og opgaverne via 'Tutor'-sektionen på læringsplatformen.

Opgavenheds titler, som eleverne skal færdiggøre niveau 3 kurset, er:

 1. Forvaltning af forretningsdrift
 2. Maksimering af ressourcer til opnåelse af forretningssucces
 3. Erhvervsmiljøet
 4. Forvaltning af mennesker i organisationer
 5. Arbejder i hold
 6. Effektive Business Communications

Mere information om niveau 3 enheder findes her https://athe.dk/level-3-business/

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 25, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
420 - 540 timer
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,200 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen