Undergraduate Certificate in Civil Engineering

Generelt

Program beskrivelse

Bygge- og anlægsteknik er en af de ældste ingeniørformer, der involverer design, konstruktion og vedligeholdelse af det byggede miljø. Civilingeniører designer for fremskridt for at sikre en fremtid med modstandsdygtig og bæredygtig infrastruktur, der imødekommer kravene fra vores voksende befolkning. Efter afslutningen af dette bachelorbevis får du grundlæggende viden, færdigheder og forståelse i de centrale kerneenheder inden for civilingeniørfag. Du vil også demonstrere videnskabelige, matematiske, kontekstuelle faktorer og designpraksis viden - kontekstualiseret til tekniske applikationer såsom 'landmåling'.

141974_pexels-photo-3862135.jpeg

Kursusstruktur

 • BSC101C - Ingeniørmatematik 1
 • BSC203C - Ingeniørdesign og tegning
 • BCS108S - Bygningsteknik
 • BCS205S - Engineering Surveying

Kursusundervisning

Efter afslutningen af dette bachelorbevis vil kandidater erhverve grundlæggende viden, færdigheder og forståelse i de centrale kerneenheder inden for civilingeniørfag. Kandidater vil også demonstrere videnskabelige, matematiske, kontekstuelle faktorer og designpraksis viden - kontekstualiseret til tekniske applikationer såsom 'landmåling'.

Kandidater fra dette kursus vil være i stand til at identificere og løse intellektuelt komplekse, specialiserede ingeniørproblemer, individuelt eller i grupper, understøttet af kritisk analyse, selvrefleksion, forskning og syntese af ingeniørsystemerne og -løsningerne, der er relevante for det tekniske teknologidomæne. Kandidater vil også anvende, analysere og syntetisere løsninger på grundlæggende begreber, der kræves for civilingeniørdisciplin på en kritisk måde.

Kandidater vil have kommunikationsevner til at undersøge, analysere og præsentere tekniske ideer, information og løsninger tekniske problemer på en professionel og organiseret måde på tværs af ingeniørteknologidomænet.

Online levering og vurderinger

EIT bruger en innovativ, online tilgang til at sikre, at du har en støttende, interaktiv og praktisk uddannelseserfaring. Vores leveringsmodel involverer live, interaktive online tutorials, fjernlaboratorier, simulationssoftware og opgaver med support fra dedikerede Learning Support Officers og akademisk personale.

Selvstudier gennemføres ved hjælp af vores eget specialiserede, live, interaktive softwaresystem. Du modtager kursusmateriale og vurderinger gennem et online Learning Management System, der er tilgængeligt 24 timer i døgnet. Kursets læringsresultater vil blive vurderet med formative og summative vurderinger. Disse formelle og uformelle vurderingsmetoder inkluderer quizzer, opsynede prøver, skriftlige rapporter, praktiske laboratorier, casestudier og overvågede afsluttende eksamener.

Beskæftigelsesresultater og Pathways

Studerende, der har et grundlæggende bachelorbevis i civilingeniøruddannelse, er i stand til at forbedre deres evner og viden inden for civilingeniørområdet, så de kan få og besætte beskæftigelse.

Kandidater vil være i stand til at arbejde i en bred vifte af byggeri, strukturplanlægning, design, stedstyring, vand- og affaldshåndtering, transportvedligeholdelse og drift, byplanlægning og civilingeniørprojektledelse i junior til teknisk assistentroller.

Yderligere undersøgelse Pathway med EIT ville være Bachelor of Science (Civil- og strukturteknik) -> Master of Engineering (Civil: Structural).

Adgangskrav

Adgang er tilgængelig for ansøgere, der har:

1. Et australsk seniorcertifikat for uddannelse i år 12 (eller tilsvarende for internationale studerende) afsluttet inden for de sidste 2 år med følgende præstationsniveau i matematik:

 • WA– WACE skaleret score på 50,0 eller mere.
 • ACT - et skaleret mærke på 125 eller mere
 • NSW - performance Band 2 eller derover
 • QLD - et niveau af Sound Achievement (S) eller derover
 • SA / NT - en karakter på C- eller højere eller en fagpræstationsscore på 10 eller mere
 • TAS - en tildeling af tilfredsstillende præstation eller derover
 • VIC - en undersøgelsesscore på 25 eller derover

Ansøgere, der har gennemført Yr 12 (eller tilsvarende for internationale studerende) for mere end 2 år siden, skal gennemføre en online diagnostisk test i matematik og score mindst 50% for indrejse; eller

2. Et teknisk AQF-eksamensbevis (eller højere) med vellykket afslutning af alle matematiske enheder / moduler; eller

3. International Baccalaureate (IB) Afslutning med en minimumscore på 24 inklusive engelsk og matematik færdiggørelse; eller

4. Grundlæggende studier eller afslutning af broforløb i et ingeniør- eller videnskabsfelt med færdiggørelse af matematik og engelsk, for eksempel ingeniøraktiveringskursus;

og

5. Tilfredsstillende engelsk sprogfærdigheder på engelsk bestået i et australsk Senior Certificate of Education (eller tilsvarende for internationale studerende) eller

6. Et specificeret niveau for præstation i en anerkendt engelsk sprogprøve såsom IELTS med en score på mindst 6,0 (uden individuel båndscore under 5,5); eller (eller tilsvarende) som beskrevet i EIT-optagelsespolitikken.

Bemærk: Alle ansøgninger vurderes fra sag til sag.

Alle dokumenter, der indsendes som en del af din ansøgning, skal certificeres.

141975_pexels-photo-4560060.jpeg

Hvordan man ansøger

Når du har gennemgået adgangskravene til dette kursus, kan du starte ansøgningsprocessen ved at udfylde denne formular. Du modtager derefter en e-mail med detaljerede kursusoplysninger og adgang til vores applikationsportal.

Bemærk: Alle ansøgere skal fremlægge certificeret / notariseret foto-id og certificerede / notariserede kvalifikationstranskripter *

Certificeret / noteret id og kvalifikationstranskripter

Et krav for at studere med EIT er at give os en certificeret / notariseret kopi af et formelt identifikationsdokument, der inkluderer dit navn (dette skal matche det navn, der er brugt i din ansøgning) og fotografi. Et acceptabelt formelt identifikationsdokument inkluderer enten en kopi af et nuværende pas, kørekort, ID-kort eller en anden officiel licens, der inkluderer et fotografi af dig selv. Du bliver også nødt til at levere certificerede / notariserede kvalifikationsudskrifter. De certificerede / notariserede udskrifter skal vise alle programmer og en officiel erklæring for at bekræfte, at alle krav til kvalifikationen er opfyldt. Hvis et udskrift endnu ikke er tilgængeligt, bedes du vedlægge en certificeret skriftlig optegnelse, der inkluderer alle karakterer. Certificerede / notariserede kopier af relevante dokumenter skal være på engelsk. En komplet liste over, hvem der er berettiget til at certificere dokumenter, er tilgængelig her. De attesterende dokumenter skal skrive: “Dette er en ægte kopi af det originale dokument, som jeg ser”, efterfulgt af deres underskrift, derefter udskrevet navn, adresse, telefonnummer til telefonnummer, besættelse og dato.

Akkreditering

Undergraduate Certificate er en ny formelt anerkendt kvalifikation, der er blevet føjet til den australske kvalifikationsramme. Det er akkrediteret af den australske regering Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), som er en uafhængig lovbestemt myndighed, der regulerer og forsikrer Australiens videregående uddannelsessektor.

Gebyrer

Gebyrerne for dette program dækker de ugentlige tutorials, alt kursusmateriale plus løbende support fra vores læringsstøttemedarbejdere og undervisere. Vi er glade for at kunne meddele dig, at EIT er en FEE-HELP-udbyder til dette program. Du skal overholde det australske statsborgerskab og opholdskrav for at være berettiget til FEE-HELP.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Læs mere

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Minimer
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Mere Mindre