• 8 centrale kurser
  • 7 valgfrie kurser med fokus på social innovation
  • 3 Impact kurser plus en Impact Coach
  • 2 Self-Mastery kurser plus en Self-Mastery Mentor
  • 4 professionelle coaching sessioner
  • Impact Project med sti fra selvmordstanker til manifestation

MBA Krav: En bachelor-grad EMBA Krav: en bachelor-grad plus 5 års erfaring eller 27 år gammel Længde: 20 kurser plus dine Self-Mastery og Impact projekter.

Pris: US $ 12,000

Designet til Impact

Allestedsnærværende s MBA og EMBA programmer er designet til at fremskynde faglig og personlig vækst af vores studerende, for yderligere at forbedre din positiv indvirkning på tredobbelte bundlinjer af mennesker, planet, og profit. Vores uddannelse vil øge dine muligheder for at blive en iværksætter og innovativ leder, i stand til at føre i ethvert miljø. Programmet er designet til at opfylde de behov, som 1700 ledere og 3.600 elever internationalt i IBM Global CEO Study for kreativitet, samarbejde og kompleks problemløsning.

Udstyret til Hyper-kompleksitet

Vi tilstræber at udvikle ledere, der bemyndiger, motivere og inspirere kolleger, samtidig med at opbygge og vedligeholde et netværk inden for og uden for enhver organisation. Ud over at lære de fundamentale færdigheder enhver god forretning leder har brug for, vil du udvikle kompetencer, der gør dig i stand til at genkende og løse komplekse problemer på hurtigt skiftende drifts- sammenhænge. Klimaændringer, bestandsdemografi og økonomisk ustabilitet, for blot at nævne et par af de systemiske risici, vi står over for, bidrage til betydelige ledelsesmæssige udfordringer. De kompetencer, du udvikler, vil være direkte gældende for din organisation for at sikre dit studie ikke forsinker din karriere, men forbedrer det - mens en arv du kan være stolt af.

Du gør forskellen

Coaching for EMBA programmer giver støtte og vejledning for forretningsfolk, der ønsker at forbedre deres kompetencer i deres professionelle liv. Ved at deltage på det hele menneske, er coaching proces, der skal fremme og tilskynde specifik, beregnet resultater: øget individuel bevidsthed og en forståelse af, hvordan personlighedstræk og perspektiver indflydelse ens kapacitet til at passe ind i en større helhed. Som en del af EMBA program får du adgang til 4 professionelle coaching sessioner. Mere kan købes på efterspørgslen.

Som med alle allestedsnærværelse læringserfaringer, er din akademisk undersøgelse kombineret med en selvbeherskelse program til at støtte dig i udviklingen af ​​de indre kvaliteter er nødvendige for at være yderst effektiv i en stadig mere turbulent og kompleks drift virkelighed.

Allestedsnærværende unikke Impact Projects

Allestedsnærværende er forpligtet til at støtte reel forandring i verden. Den EMBA er afsluttet gennem din succesfulde engagement i en "Impact Project". Dette indebærer du skabe en social virksomhed fra idé-generering igennem til indkomstskabelse, i et team af dine kammerater. I denne proces vil du blive støttet af din helt egen ekspert Impact Coach og et sæt Impact ressourcer og kurser, som vil gøre dig til at pitche for investeringer fra fonden Ubiquity Social Impact - og tage din nye virksomhed til verden.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Ubiquity University »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date